Západně východní vlna: oblečte a obujte si ji!

Západně východní vlna: oblečte a obujte si ji!

5. června 2018, Puma, móda, obuv, Abel Tesfaye a.k.a., The Weeknd, nová kolekce PUMA XO

Sponzorované odkazy

Na podzim loňského roku představila společnost Puma novou kolekci ve spolupráci s Abelem Tesfayem a.k.a. The Weeknd, pro podzim a zimu 2017. Tato kolekce sklidila obrovský úspěch a byla téměř ihned vyprodána. Co si pro nás značka Puma přichystala tentokrát v této plodné spolupráci s Abelem Tesfayem se dozvíte v dnešním článku.

Přichystejte se na nespoutanou kolekci obuvi i oblečení pro letošní jaro a léto s číslovkou 2018!

Abel Tesfaye a PUMA

Značce PUMA se spolupráce s hvězdou Abelem Tesfayem opravdu vyplatila. Po jejich první společná kolekci, kterou představili loňského roku, bylo za chvíli na pultech vymeteno. Na letošní jaro však přichází s novou řadou, která je z velké části inspirována zážitky z cestování právě Abela Tesfaye. Ten, jako veřejně známá osobnost, měl možnost procestovat i vzdálenější místa a okusit tak jinou kulturu a zvyky. Kolekce nazvaná PUMA XO tak odráží západní i východní vlivy. The Weekend je navíc známý pro svůj vkusný streetwearový styl, což druhé kolekci PUMA XO přineslo originalitu, jedinečnost, vkus, osobitost a také promyšlené detaily.

Kolekce na dva díly

Kolekce PUMA XO v sobě nese samé dvojky. Nejen, že se jedná o druhou kolekci, ve spolupráci s The Weekend, ale také samotná kolekce byla rozdělena na dva díly – Drop 1 a Drop 2. První část kolekce PUMA XO Drop 1 je již v prodeji na Puma.com a u prodejců Footshop a Fresh Labels. Drop 1 nese v překladu název Tibetský kmen. Jak již název naznačuje, v této části se objevuje hlavně vliv tibetské kultury, kterou Abel promítl do jednotlivých modelů. Najdete zde orientální prvky, ale také vojenské a utilitární znaky. Základem jsou kvalitní materiály. Na batohu, tašce a mikině pak naleznete dominantní prvek černé kočky v etnickém stylu.

Nakračujte jako PUMA

Puma je známá značka, hlavně co se bot týče. Nemusíte se tedy bát, že byste v první části kolekce PUMA XO Drop 1 nenašli ani novinku ohledně obuvi. Nesmí zde chybět vysoké tenisky Parallel 2.0. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajistí pohodlí i ochranu pro vaše nohy – měkký semiš a kvalitní kůže. Systém šněrování a výrazný jazyk pak opravdu odráží zmiňovaný vojenský styl a připomínají trochu obuv pro military jednotku. Zvláštní a nepřehlédnutelným prvkem je gumová podrážka, jejíž klínek přesahuje v oblasti paty.

Zdroj foto: PUMA

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii obuv, jaro, letní boty, módní značky a návrháři, ostatní, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu