Narozeniny Mickeyho Mouse

Narozeniny Mickeyho Mouse

16. května 2018, KiK, Narozeniny, Mickey Mouse, dětské spodní prádlo, dětská pyžama, motivy Mickeyho a Minnie Mouse

Sponzorované odkazy

Věděli jste, že oblíbená kreslená postavička od Walta Disneyho – Mickey Mouse, je vůbec první a zároveň také nejstarší kreslenou postavičkou, která v tomto věhlasném studiu vznikla? Myšák letos oslaví úctyhodných 90 let a prodejna KiK bude u toho. Vzdá hold tomuto dětskému hrdinovi a jeho družce Minnie, v podobě dětské kolekce s motivy těchto postaviček.

Mickey Mouse je dozajista nejslavnější myší na světě. Narodil se** roku 1928 ve studiu Walta Disneyho** a byl tak u zrodu něčeho velkolepého. Byl začátkem toho všeho, co představují kreslené a animované postavičky, které děti tak milují.

A přesto, že už je to stařík a dožil se zaslouženého věku, děti jej nepřestávají zbožňovat. V době, kdy existují Pokémoni, Transformers, Avengeři či Star Wars, patří myšák Mickey Mouse stále k nejvíce oblíbeným postavám z filmového světa dětí! A to už si zaslouží pořádnou poklonu.

Myšák Mickey a jeho život

Přestože myšák prožil druhou světovou válku, a vůbec nevěděl jak slavný jednou bude jeho tvůrce, přesto všechno a novu dobu, která mezi tím vším nastala, jde o první kreslenou postavičku, která roku 1978 získala svou vlastní hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Bylo to na výročí jeho padesátin. A přitom vše začalo nevinně, když se poprvé myšák Mickey objevil v animovaném filmu Place Crazy. Za těch 90 let však prošel tolika filmy a seriály bok po boku spolu se svou věrnou kamarádkou Minnie, že to ani nejde spočítat. Proto se** firma KiK** rozhodla vzdát čest jeho narozeninám a vydala kolekci určenou výhradně pro děti. Samozřejmě, hlavním motivem kolekce je myšák Mickey Mouse a jeho kamarádka Minnie.

KiK slaví Mickeyho narozeniny

A na co se tedy můžete těšit? Jedná se především o spodní prádlo a pyžama pro chlapce a dívky. Těmito krásnými kousky uděláte svým dětem zaručeně radost, jelikož Mickey Mouse milují děti dodnes. Zároveň tak vzdáte hold této slavné postavičce, která za ty léta není jen výtvorem Walta Disneyho, ale má již svou vlastní duši a osobnost. Je symbolem dětské radosti a štěstí a za ty roky vykouzlila nejeden dětský úsměv na tváři. Dokonce ho milují i dospěláci. Běžte se podívat do prodejny KiK a vyberte něco slušivého pro své nejmenší členy rodiny. Všechno nejlepší, Mickey a Minnie!

Zdroj foto: Kik

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii ostatní, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu