Mějte bohémské jaro!

Mějte bohémské jaro!

14. května 2018, kolekce, bohémská, lindex, jaro, dámská móda

Sponzorované odkazy

Známá značka dámské módy Lindex přichází se svými novinkami v bohémském stylu pro jaro 2018. Jarní sezóna je v plném proudu a přechází do té letní. Lindex na sebe nenechává čekat a protože ví, že s jarem se probouzí nejen příroda, ale také smyslnost, vytvořila pro vás značka novou kolekci dámského jarního oblečení, včetně doplňků. Těšit se můžete na bohémské požitky!

Jaro nás nenechává klidnými. To platí i pro přírodu, která je v rozpuku. Nespěte tedy na vavřínech a mrkněte se na novinky ze světa luxusního dámského oblečení od značky Lindex. Tato kolekce byla speciálně navržena tak, aby ve vás probudila spící bohémku, užívající si života plnými doušky. Jako vždy nechybí propracované detaily, nádech erotiky, ale také romantiky.

Zábavná, inspirativní a expresivní módní kolekce „Art meets Fashion“

Kolekce Art mens Fashion vznikla pod rukama 8 umělců. Každý z nich přispěl svým individuálním dílem a těšit se tak můžete z kolekce, která skutečně oslavuje ženy. Modely jsou již k dostání v Lindex Palladium Praha, nebo online na lindex.com od 8. března 2018. V kolekci je přesně dvanáct kusů modelů, které zachovávají svůj původ z vytvořeného uměleckého díla. Všechna díla byla zakoupena společností Lindex a následně prodána na exkluzivní vernisáži. A protože společnost Lindex podporuje a oslavuje ženy, výtěžek byl věnován na dobročinnou akci HERproject.

Jarní vánek svěžesti

Mezi jarní novinky patří dámské oděvy, doplňky a plavky. Překvapí vás jarní bundička, hedvábné kimono, dámské kabelky z lepené veganské kůže anebo retro plavky s vlnitým okrajem. V kolekci se nachází zelené barvy, připomínající jaro a přírodu. Dále zde naleznete modely v pudrově růžovém romantickém odstínu, který určitě patří k nadcházejícím teplým romantickým večerům. A nakonec barvy, jako je rudě červená, bílá, černá a námořnicky modrá – tedy retro barvy, hodící se pro prosluněné letní dny.

Zvolíte jarní bundičku, nebo retro plavky k jezeru? Celé to můžete doladit hedvábným šátkem, náušnicemi, retro brýlemi, odvážnou kabelkou či stylovým páskem v pase. Je jen na vás, v čem se cítíte jako bohémka. Máte raději přírodní motivy, romantiku, nebo odvážný retro styl? Každá z nás probouzí svou ženskost podle své osobnosti a vlastního vkusu. Na štěstí Lindex ví, že každá žena má jiný vkus a styl a vytvořili tak kolekci, ve které se najde každá žena – tichá, klidná, romantická i divoká a nespoutaná.

Zdroj foto: Lindex

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, jaro, kabelky, luxusní kabelky, ostatní, plavky, sluneční brýle a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu