Léto je tu: vyrazte ven v pohodlných šortkách!

Léto je tu: vyrazte ven v pohodlných šortkách!

26. května 2018, dámské šortky a kraťasy, Queens. značkové šortky, krátké kalhoty, léto

Sponzorované odkazy

Letní ráz počasí nás doslova láká vyjít ven ze své ulity. A to doslova. Odhalit to, co bylo v zimě pečlivě zahaleno a volně se ohybovat jen v tričku a krátkých kalhotách. Tak vyrazte ven v pohodlných a sexy šortkách dámy!

A abyste se lépe orientovaly v šik sportovních trendech dámské módy v oblasti šortek a kraťasů, máme pro vás několik zajímavých tipů. S nimi jistě zaujmete a neprohloupíte.

ellesse Galli Shortellesse Galli Short

ellesse Galli Short

Lehké černé dámské kraťasy od značky ellesse s decentním logem budete milovat. Vyzdvihnou vaše nožky, a navíc jsou nesmírně pohodlné. Jsou vyrobeny ze směsi 86 % polyesteru a 14 % elastanu. Látka je příjemná na nošení a dobře udržovatelná. Krátké kalhoty vás vyjdou na 759 Kč.

WOOD WOOD Oda ShortsWOOD WOOD Oda Shorts

WOOD WOOD Oda Shorts

Jsou sexy modré dámské kraťasy od značky WOOD WOOD s all over potiskem ze 100 % bavlny. Zapínání je řešeno na zip a knoflík. Šortky mají dvě kapsy vepředu a dvě na zadním díle. Pro pásek jsou tu poutka v pase. WOOD WOOD Oda Shorts stojí 2 499 Kč.

LeviLevi's ® 501 Short

Levi's ® 501 Short

Klasika a stálice mezi džínami jsou Levisky. A jejich krátká verze v černé barvě, odvozená od kultovních pětsetjedniček, vás jistě nezklame. Šortky jsou vyrobeny ze směsi 99 % bavlny a 1 % elastanu, mají dvě vnitřní přední a dvě vnější zadní kapsy. Vyjdou vás na 1 399 Kč.

adidas PE Shortsadidas PE Shorts

adidas PE Shorts

Příjemně měkký černý materiál šortek adidas ze směsi 60 % bavlny a 40 % polyesteru, spolu s prodlouženou délkou širokých nohavic, vám dodají na ležérnosti a pohodlí všude, kam v nich vyrazíte. Šortky mají v pase pohodlnou širokou gumu a pásek k regulaci šířky pasu. Dvě hluboké boční kapsy spolu s jemně vykrojenou délkou v bocích kraťasů do oblouku, a cenou 540 Kč vás jistě potěší.

adidas Shortadidas Short

adidas Short

A ještě jednou adidas, tentokrát v apartní prodloužené délce nohavic až ke kolenům a atraktivní olivové barvičce. Tyhle šortky nelze nemilovat. Již na pohled jsou nekompromisně pohodlné, k čemuž přispívá i materiál, kterým je 100 % bavlna. S dvěma bočními kapsami, pružným širokým pasem se šňůrkou k regulaci a prošitými „puky“ dostanete prima parťáka pro letní dny. A cena? 1 000 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí, plno dalších šik kousků najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu