Čtyřka od Dermacolu vás potěší i překvapí

Čtyřka od Dermacolu vás potěší i překvapí

13. července 2018, česká značka Dermacol, čtyři novinky, dekorativní kosmetika, pudr, stíny, řasenka, rtěnka

Sponzorované odkazy

Dermacol, ryze česká kosmetická značka, přináší čtyři novinky pro jaro a léto 2018. Dermacol razí heslo, že každá žena se může nechat hýčkat a tak s příchodem krásného počasí přináší novinky právě z řady dekorativní kosmetiky. Jedná se o limitovanou edici, a proto neváhejte a vyzkoušejte si tyto přípravky co nejdříve samy.

Silná čtyřka

Mezi silnou čtyřku, která tvoří tuto** limitovanou edici**, patří objemová řasenka, matně krémová rtěnka, oční stíny a kuličkový pudr ve třech variacích. Navíc tento pudr je zabalen v lehké a snadno recyklovatelné krabičce. Značka Dermacol se k této řadě kosmetických přípravků vyjádřila jednou větou, která však mluví za vše: „Nechte oči otevřené, protože jaro a dokonalá sjednocující péče Dermacol právě přichází.“

Něco pro pohled šelmy

Každá žena si potrpí na to, aby její pohled byl krásný – někdy pronikavý a vášnivý, jindy zase jemný a něžný. Pokaždé však usilujeme o totéž – krásné řasy a vhodná kombinace líčení pomocí očních stínů.

Ilusion Super Volume Mascara – (11ml) 149 Kč

Tato nová řasenka se řadí mezi ty objemové. Tedy dodá vašim řasám objem a vyzdvihne je do požadované polohy.** Řasenka Ilusion** nezanechává na řasách žmolky, řasy obarví nejčernějšími pigmenty a propůjčuje jim podmanivý objem i délku. Navíc se při nánosech více vrstev nedrolí a vytváří efekt prodloužených řas. Řasenka je tvořena lehkou hmotou z** včelího, rýžového a karnaubského vosku** a je vhodná také pro nositele kontaktních čoček. Je oftalmologicky testována a neobsahuje parabeny.

Mono a Quatro oční stíny– 119 Kč, 199 Kč

Těšit se můžete na šest nových barev Mono stínů a dvě paletky, které jsou po čtyřech barvách. Textura stínů je vylepšená a více pigmentovaná. Krásné a intenzivní barvy tvoří perleťové a matné oční stíny různých odstínů, které jsou perfektně přilnavé. Stíny se roztírají lehce a rovnoměrně. Po aplikaci vytvoří saténově jemný film, jenž je hebký na dotek.

Krásná pleť i v létě

Beauty powderpearls– (25g) 299 Kč

V horkých letních dnech mnoho žen ustupuje od nošení make-upu, avšak ne vždy máme úplně bezproblémovou pleť. Pomoci vám v teplém počasí může perličkový pudr, zabalený v ekologické krabičce s labutěnkou uvnitř. Na výběr jsou hned tři odstíny, dle typů pleti. Nezáleží tedy na tom, zda jste opálená či ne, určitě si vyberete. Pudrové perlové kuličky rozjasní vaši tvář, neucpávají póry a zbytečně nezatěžují pleť. K hlavnímu efektu – rozzáření pleti, dochází díky vysokému množství třpytivých mikro částeček v pudrových kuličkách. Každá kulička tak má svou barvu a také svůj účel – růžová osvěžuje, zelená snižuje zarudnutí, bílá rozjasňuje a hnědá dodá jemné opálení. Je tedy na vás, jakou ze tří variant si vyberete, avšak všechny nádherně voní!

Neodolatelná smyslnost

Rtěnka Pretty Matte – 169 Kč

Dodejte svým rtům smyslnost a neodolatelnost. Dermacol přináší novou matně krémovou rtěnku, nebo spíše rovných 17 odstínů kolekce rtěnek Pretty Matte. Rtěnky obsahují směs vosků pro hydrataci rtů, avšak zachovávají si svůj matný tón. Rtěnka vyniká svou sytostí barvy, jelikož obsahuje vysoké množství pigmentů. Nerozmazává se ani během dne a neztrácí svůj původní odstín.

Takže, milé dámy, která z těchto novinek skončí ve vaší kosmetické tašce? Nebo toužíte po všech čtyřech limitovaných produktech?

Zdroj foto: Dermacol

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika a líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu