Nové trendy, jež si zamilujete: v H&M

Nové trendy, jež si zamilujete: v H&M

15. června 2018, H&M, nové trendy, dámská móda, styl, elegance, šik

Sponzorované odkazy

S blížícím se létem opět nakoukneme do našeho oblíbeného obchodu H&M. Jak je již zvykem, pro každou sezónu a roční období přichází tento obchod s novou kolekcí, která se vždy nese v duchu nejnovějších trendů a je k dostání za přívětivý peníz. Neochudíme vás tedy o menší ochutnávku ani teď!

Co nabízí horké dny?

Byť zažíváme horké letní dny i na jaře, to pravé teplo nás teprve čeká. V H&Mku se na to připravili a přináší tak svou novou letní kolekci, plnou barev, plážového stylu, ale také trendy kousků pro letní akce a party. Také zde naleznete pěkné a elegantní modely pro příjemná letní odpoledne, strávená v městských kavárnách u ledového koktejlu či kávy. Připravte se na orientální vzory a netradiční motivy.

Vyrážíme za sluncem

Plážová móda je horké téma všech letních kolekcí. V H&M na vás čekají novinky v podobě plavek. Na výběr jsou samozřejmě klasické dvojdílné plavky různých motivů a barev. Zajímavou novinku však ztvárňují jednodílné plavky, které jsou k dostání buďto jednobarevné (například neonově žluté) nebo s exotickým potiskem. Tyto plavky jsou na bříšku vykrojené a na ramenech je zdobí vlnité volánky, připomínající mořské vlny. Plavky se zavazují na zádech a tvoří tak zajímavou kombinaci klasického šněrování dvojdílných a jednodílných plavek.

Na pláž se také hodí plážové lehké šaty na plavky, s letními motivy. K tomuto outfitu pak můžete zvolit různé doplňky, jako jsou sluneční brýle, plážové slaměné klobouky či prsteny. Nezapomeňte ani na vhodnou plážovou obuv – například třpytivé letní sandálky.

Móda do rozpálené betonové džungle

V H&M samozřejmě nezapomínají ani na to, že i v létě musíme trávit čas ve městech a pracovat, chodit na schůzky nebo si jen tak chceme vyjít v krásném odpoledni na kafe s přáteli. Ve městě je našim cílem vypadat trošku upraveněji, než na pláži, ale přitom se nepotit v neprodyšných materiálech. Můžete tedy zvolit některý model z nabídky H&M.

Například lehoučké letní šaty z příjemného materiálu a se vzory květin. K nim se skvěle hodí letní sandálky a džínová bunda, kdyby se na večer ochladilo. Co se týče večerních šatů na posezení při drinku v baru či v restauraci na večeři, nabízí H&M také pěkné modely – například dlouhé šaty, v barvě tmavomodré letní oblohy, zdobené stříbrným prošíváním stejně tak, jako zdobí hvězdy letní nebe. Na rychlý oběd či odpolední schůzku pak můžete zvolit elegantní kraťasy s vysokým pasem a se zavazováním na mašli. Nebo si pořiďte slušivé letní kalhoty s halenkou.

S H&M módou se můžete vydat jak do práce, tak na pláž!

Zdroj foto: H&M

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, jaro, letní boty, ostatní, plavky, sluneční brýle a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu