Dermacol má agenta: ale jen pro muže

Dermacol má agenta: ale jen pro muže

11. června 2018, Dermacol, Dermacol pro muže, kosmetika, pánská kosmetika, sprchový gel, olej na vousy

Sponzorované odkazy

Sto let svého působení oslavila česká značka Dermacol netradičně a neočekávaně – uvedla vůbec poprvé řadu pro muže. Nese název Men Agent a provází ji i zajímavá kampaň spojená s videoklipem a písní. A protože značka vždy byla československým počinem, jsou i protagonisté kampaně právě z těchto dvou zemí.

Dermacol pro muže

Celá kampaň k uvedení nové řady, která obsahuje hned 20 produktů, hraje československými barvami, a to téměř doslova. „Slovenská kapela No Name, slovenská zpěvačka Kristina Peláková a český herec, zpěvák a moderátor David Gránský zpívají a společně s českými tanečnicemi tančí první československou píseň Dermacol pro muže,“ říká ředitelka Dermacol Věra Komárová a dodová: „9 mužů a 8 žen se spojilo v barvách československé vlajky v tanečním kabaretu, aby oznámili příchod nové řady pro muže. Originální píseň od No Name, svalnatí Dream Men Show a sprchový gel Sexy Sixpack pro každého, kdo se nechce nudit.“

Kov, nebo dřevo?

Kompletní řada pro muže Men Agent dává mužům na výběr ze dvou designů a vůní. Inspirací pro první z nich je kov a podle Dermacolu se více hodí ke sportovně založeným mužům. Druhou variantou je dřevo, které zase lépe sedne k milovníkům klasiky. Obě varianty mají i rozdílné parfemace a názvy produktů pak pomáhají přiblížit, pro kterou z nich se rozhodnout podle svého zaměření. Jste spíše gentleman, sportovec, nebo se řadíte k hipsterům? Pánská kosmetika Dermacol pro vás má ten správný produkt!

Olej pro vousáče i pleťový krém

Nová pánská řada Dermacol obsahuje vše, co muži ke své kosmetické rutině mohou potřebovat. Kromě klasických produktů, jakými jsou deodoranty či antiperspiranty, nabízí sprchový gel 3v1 i 5v1, vody po holení nebo pleťové krémy ve dvou variantách. Jedním z nejzajímavějších produktů je pak olej na vousy, který je určen jak pro několikadenní strniště, tak i pro pořádný plnovous. Vousy krásně provoní, nabalzamuje a také pomáhá při jejich rozčesávání. Využití ale najde i jinde – hodí se také jako péče o pleš!

Foto: Dermacol

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu