Nosit síťované silonky je umění

Nosit síťované silonky je umění

13. února 2011, síťované punčochy, Kabarette

Sponzorované odkazy

Dříve nosily síťované punčochy jen kabaretní tanečnice a „lehké holky“, proto se také punčochám říkalo „bordelky“. Společnost tento výrazný a kontroverzní doplněk nechtěla dlouhou dobu přijmout. Dnes už je můžete běžně vidět v televizi nebo v časopisech. A pokud si je obléknete na party, vyvoláte vždy neuvěřitelný rozruch, hlavně u mužů. Co se dá dělat, punc necudnosti jim holt nikdo neodpáře a do vyšší společnosti asi budou míst navždy dveře zavřené. Ale kdo ví.

Jak nosit síťované punčochy

Mnoho žen se bojí nosit síťované punčochy, aby nevypadaly příliš nemorálně. Jak je tedy začlenit do slušného oblečení a přidat dotek stylu a vkusu?

Oko a barva

Vyberte si vhodnou barvu! Síťované punčochy v jasných barvách působí jako část Halloween kostýmu. Zvolte tmavé barvy, neutrální odstíny jako je hnědá a černá. Velmi důležitá je i správná síťovina, tedy velikost otvorů. Větší otvory jsou na denní nošení nevhodné a navíc dělají ze silnějších nohou „kuželky“. Zkrátka, pokud zvolíte správnou síťovinu, můžete své nožky dokonce zeštíhlit.

Síťované silonky a oblečení

Ale nejvíc vás asi zajímá, jaké oblečení je to pravé. Co se sukní týče, volte délku nad kolena. Síťované punčochy a krátké sukně vysílají špatný signál o vašem vkusu. Černé síťované punčochy a černá sukně nebo kalhoty působí elegantně. Celkový vzhled dokončete boty s uzavřenou špičkou a mírným podpatkem. Pozor – kombinovat síťovinu s potiskem je přehnané! Ale co nikdy neoblékejte k síťovaným punčochám, jsou kožené nebo džínové minisukně, lodičky s volnou špičkou a pokud máte na nehtech červený lak, raději je přelakujte.

Mně se mi nejvíce líbí síťované punčocháče s jemným květinovým vzorem, dodají celkovému vzhledu určitý šmrnc. A i když by se síťování nemělo kombinovat s potiskem, určitě by podobné květiny na topu působily v této kombinaci svěže.

Pokud se v nich budete cítit dobře, můžete si být jistá, že všechny pohledy, které vás potkají, budou obdivné nebo závistivé. Do tohoto extravagantního trendu si totiž jen tak někdo netroufne. A hlavně, ne každý ví, jak je nosit. Ale vy už víte.

Zdroj: www.astratex.cz, www.polyvore.com, iStockPhoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu