Ve jménu krajky

Ve jménu krajky

29. června 2018, v krajkovém opojení, kik

Sponzorované odkazy

Jistě jste si všimli, že krajkové oblečení se stále těší velké oblibě u žen, a to se samozřejmě líbí i mužům. Krajka je elegantní ženský materiál, který je symbolem romantiky i svůdnosti. Dnes krajku můžeme vidět ve všech typech oblečení, a dokonce i módních doplňcích.

Krajka je stále in

Dříve bylo v oblibě spíše jen krajkové spodní prádlo, dnes už ale můžeme vidět nespočet triček a tílek kombinovaných s krajkou na nejrůznější způsoby. Oblíbené jsou také šortky s přidanou krajkou na kapsách či vyčnívající z nohavic. Krajkové šaty jsou samozřejmě jednou z nejkrásnějších a nejelegantnějších způsobů nošení krajky. Hodí se jak na plesy, tak na slavnostní večeři či párty. Co některé z nás může udivit je, že krajku dnes nalézáme i ve spojení s botami. Kdekdo by si představil kdoví co nevzhledného, ale nenechte se zmást, krajkové totiž mohou být i lodičky, které všem berou dech.

Krajka tedy rozhodně není staromódní, ba naopak. Nosí ji všechny věkové kategorie žen. Stačí si jen vybrat to, co vyhovuje a líbí se právě vám a samozřejmě to vhodně zkombinovat. Inspirovat se můžete aktuální kolekcí značky KiK, která vás jistě nadchne svými modely a decentními kousky s krajkovými detaily.

Krajka je všude

Na léto jsou krátké krajkové šaty jako dělané. Jsou pohodlné, vzdušné a zároveň velice elegantní. K šatům se nejlépe hodí nějaké jednodušší boty, například lodičky nebo sandálky v tělové nude barvě. Je však důležité dbát na to, aby vaše spodní prádlo bylo ve stejné barvě, jako šaty, protože prádlo má tendenci prosvítat, a pokud by bylo přiliš viditelné, nepůsobilo by to moc hezky.

Pokud jste spíše větším fanouškem sukní, i pro vás máme krajkové řešení. Sukně s krajkou jsou nejkrásnější v černé barvě, která působí velice svůdně. K sukni se hodí jakékoliv tričko, třeba i s jemným potiskem.

Krajkové solitéry jsou však ty kusy oblečení, které se dají nejlépe kombinovat. Halenka se skvěle hodí k jednobarevné sukni všech délek a tvarů, nebo k širokým kalhotám, které jsou více a více oblíbené. Trička jsou samozřejmě nadčasovou záležitostí co se týče krajek, a i ty působí velice krásně a svěže obzvlášť na jaře či v létě. Hodí se k nim kraťásky či upnuté džíny s klasickými teniskami.

Pokud se ve vašem looku chcete krajky pouze lehce dotknout, můžete zvolit jemné krajkové doplňky v podobě náramků, náhrdelníků kolem krku, či elegantních šál.

To vše a mnohem více najdete na KiK.cz

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu