Tajemství sportovního léta: Nike React Element 87

Tajemství sportovního léta: Nike React Element 87

7. července 2018, léto, tenisky, Nike React Element 87

Sponzorované odkazy

Na pařížském Fashion Weeku byla v rámci přehlídky japonského labelu Undercover představena nová podoba tenisek Nike React Element 87. Obujte je na léto i vy!

Tenisky se silným sklonem k technickému designu, jejichž inspirací byl nový běžecký model Nike Epic React, ale též Nike Internationalist z roku 1981, jsou nyní k mání jako volnočasová obuv. A právě léto láka nazout je a vyrazit ven.

nová teniska Nike React Element 87nová teniska Nike React Element 87

Vyrazte kdykoli a kamkoli

Mají jedinečný tvar, který přirozeně rýsuje nohu – nárt, prsty a chodilo, k tomu kvalitní pěnu pro maximální tlumení rázů a jsou zaměřeny na ultra pohodlí pro každodenní nošení.

V Nike React Element 87 můžete v nich vyrazit doslova kamkoli (do města, do přírody, či zasportovat si), kdykoli (ráno, v poledne, večer) a jakkoli (pomalou procházkou, rychlou chůzí, klusem či během). Vždy budete v pohodě a vaše nohy vám poděkují.

vyrazit v nich můžete kamkolivvyrazit v nich můžete kamkoliv

Tlakové mapy to jistí

Sporty bota je vybavena sérií tlakových map, přičemž s inovacemi na nich návrháři rozhodně nešetřili. Testovali totiž tak dlouho, až vymysleli co možná nejfunkčnější design. Metodou pokus–omyl byly aplikovány různé typy dírkování. A vyplatilo se.

Různé hustoty pěny a již zmíněné tlakové mapy byly vytvořeny prostřednictvím vzorované mezipodešve, která vymezila, kde a jak aplikovat různou míru zhuštění, aby se dokonale přizpůsobila každé velikosti bot. Proto je výsledek vždy dokonalý, a to u jakékoli velikosti.

Nike React Element 87 se nabízí v několika barevných provedeníchNike React Element 87 se nabízí v několika barevných provedeních

Tužší a užší vzorek podrážky nazvaný Nike Epic React, přenáší výkon původně běžecké boty do volnější a širší neformální měkké tenisky. Takže jednoduchý přístup takzvaného „návratu boty ke kořenům“ (k prosté chůzi kamkoli a kdykoli) přinesl velmi sofistikované výsledky.

Stoprocentně textilní vrstva TPE zajišťuje tenisce okamžitou a komfortní funkčnost, a spolu s inovativním designem sportovní boty se zrodil kousek, který stojí za to mít.

podrážka Nike Epic Reactpodrážka Nike Epic React

Teniska spatřila světlo světa v Evropě u vybraných prodejců a skrze aplikaci SNKRS 21. června 2018. Cena se pohybuje od 209 do 249 dolarů, což činí v přepočtu na koruny nějakých 4633 až 5519 Kč.

Půjdete do nich i vy?

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu