Pěstěte se přírodně anglicky: s Dr.Botanicals

Pěstěte se přírodně anglicky: s Dr.Botanicals

17. července 2018, Dr.Botanicals, kosmetika, veganská kosmetika, BigBrands.cz

Sponzorované odkazy

Veganský styl života patří k současným trendům. Netýká se však pouze jídelníčku, který mu lidé přizpůsobují, ale veganství je zohledňováno i v mnoha dalších aspektech života, kosmetiku nevyjímaje. Značky, které jsou v souladu s touto filozofií, jsou tak na žebříčku popularity velmi vysoko.

Jednou z nich je i anglická značka Dr.Botanicals, která se svými ingrediencemi vrací k přírodě a nabízí produkty, které jsou 100% přírodní, bez parabenů a dalších škodlivých látek.

Tradice šedesátých let

Za vznikem značky stojí Richard Walker, který firmu založil v roce 2012 a začínal s několika málo veganskými produkty. Navazoval tak na svého otce, který v 60. letech tvořil bezovou pleťovou kosmetiku. Za rostlinami a dalšími přírodními složkami cestoval po celém světě, neboť si všiml rostoucí poptávky právě po kosmetických produktech tohoto druhu. Tím však cesta plná objevování nových ingrediencí neskončila, značka dál hledá ty nejzajímavější a nejfunkčnější složky do svých produktů od avokádového oleje po semínka černého rybízu.

Síla přírody z Anglie

Veganská značka Dr. Botanicals, jejímž domovem je britská metropole Londýn, má dnes ve své sbírce úctyhodné množství produktů pro všechny potřeby pleti. Najdete zde pleťové krémy, oleje a séra proti stárnutí, a to přesně s těmi účinky, které si vaše pleť žádá – hydratující, vyživující i čisticí. Nechybí ani výživná tělová mléka, jemné šampony a kondicionéry či pleťové masky. Všechny jsou ozvláštněny zajímavými přísadami a extrakty. Objevíte v nich sibiřský ženšen, zelený čaj, olej z marockých růží, japonský pomeranč či mořské řasy.

Všechny produkty jsou navíc ukryté ve stylových i roztomilých obalech, na kterých je v každém prvku patrná filozofie značky. Poznejte i vy netušené možnosti přírody. Ptáte se kde? Například na on-line shopu BigBrands.cz, kde kromě módy a doplňků objevíte také kosmetiku včetně Dr. Botanicals. A pokud budete mít štěstí, můžete zrovna natrefit na flashsalovou kampaň se slevami až 85 %.

Foto: BigBrands

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu