Intimissimi a Calzedonia pro podzim a zimu 2018

Intimissimi a Calzedonia pro podzim a zimu 2018

15. července 2018, Intimissimi, Calzedonia, podzim a zima 2018

Sponzorované odkazy

I když nám teprve začíná léto a dětem prázdniny, výrobci značkové módy nezahálí a již myslí na druhou polovinu roku. Nejinak je tomu i u značek Intimissimi a Calzedonia.

Co chystá Calzedonia?

Calzedonia v punčochách, punčocháčích a ponožkách představí v sezóně podzim/zima 2018–2019 širokou nabídku modelů, které odrážejí nejmodernější trendy z přehlídkových mol. Čekají nás geometrické vzory jako je kohoutí stopa, puntíky i kosočtverce. Těšit se můžeme také na zdobené legíny, punčochy a ponožky, které propůjčí elegantní a sofistikovaný vzhled s nádechem maskulinity.

Kolekce čerpá inspiraci z 80. let, na scénu přichází nepřehlédnutelné zvířecí potisky a materiály, jako je vinyl, výrazné pruhy a zářivé barvy. Ve vaše šatníku by neměl chybět ani nadčasový kousek v podobě síťových punčoch. Jsou v nabídce v nekonečné paletě stylů, velikostí a tvarů.

Skutečné milovnice módy rozhodně osloví romantické jemně síťované punčocháče s hedvábím. Zdobí je zajímavé motivy, transparentní vsadky, průstřihy a sklady. Tuto linii skvěle doplňují zimní nadkolenky a ponožky zdobené perličkami, síťovinou a sametovými stužkami.

Také v letošním roce představuje značka Calzedonia limitovanou edici, která zahrnuje ty nejunikátnější kousky. Její součástí je 6 nových modelů punčoch a exkluzivní výběr ponožek. Nádech výjimečnosti Vám propůjčí zajímavé detaily v podobě perliček, síťových vsadek, puntíků, hvězdiček či třpytek.

Kolekce s názvem Party je věnovaná svátkům spojeným s koncem roku. Zimní outfity elegantně pozvednou kousky zdobené třpytkami a flitry.

Kolekce Intimissimi

Plná trendů je kolekce Intimissimi pro sezónu podzim a zima 2018. Je určena všem smyslným a romantickým ženám, které milují dobrodružství a nebojí se vydat na cestu do pohádkového lesa a světa exotiky.

Moderní pohádka rozvíjí aktuální sezónní trendy a odhaluje unikátní a charismatickou kolekci, která zahrnuje široké spektrum nejrůznějších sty­lů.

Co pro podzim od Intimissimi můžete pořídit?

Kolekce Frida Kahlo

Je linií inspirovanou silnými, výraznými ženami, kterou Frida Kahlo bezesporu je. Osloví všechny ženy, které milují jasné a živé barvy, exotické potisky a květinovou výšivku. Barevná paleta vychází ze světa Fridy Kahlo, jejích maleb a mexických krajinek. Kombinuje intenzivní zelenou s odstíny fuchsiové a modré, které zdobí i krajku.

Western Rodeo

Tato kolekce byla inspirována světem rodea – moderním trendem, který v poslední době zachvátil nejen pouliční módu, ale i přehlídková mola. Jednotlivé modely oživují květinové a ornamentální potisky inspirované Divokým západem. Neméně atraktivní je dvoubarevná krajka a aplikace hvězdy s růží ve středu. Linie pracuje s typickou denimovou modří i nesmrtelnými odstíny černé a bílé.

Od Intimissimi na zimu

Winter Bouquet

Lesní květiny v plném rozpuku a jejich živé barvy v kontrastu s temnými odstíny noci. Květinové potisky kombinují výraznější tóny na okvětních lístcích s tmavšími na pozadí. Klíčovou roli hraje samet v kombinaci s krajkou v zimních barvách, jako je tmavě zelená a švestková.

Animal Print

Jako noční zvěř probouzející se v lese, ožívá i spodní prádlo díky zvířecím potiskům v kombinaci s černou krajkou a aplikací rudých růží. Těšit se můžete na moderní a sofistikovanou linii, která pracuje s rafinovanými průstřihy i designem tetování.

Cosmic Universe

Vysoko nad námi je hvězdná obloha, která osvětluje probouzející se přírodu. Tato linie čerpá inspiraci z kosmu. Zdobí jí flitrové aplikace ve tvaru hvězd, potisky znamení zvěrokruhu i křišťály. Jemné aplikace vynikají na tmavších základních odstínech.

Sensual Darkness

Noc patří smyslnosti, v transparentních materiálech a krajce budete jedním slovem neodolatelná. Nová linie je ztělesněním svůdnosti, modely zdobí hravá elastická překřížení i puntíky na průhledné síťovině. Barevná paleta je klasická, často se v ní objevuje černá v transparentní podobě, v elegantní kombinaci se sametem.

Christmas

S prvními mrazy se les začne zdobit ledovými krystaly a tóny červené barvy – všichni se začínají těšit na Vánoce. Tato nepřehlédnutelná linie září všemi odstíny rudé. Červený samet v kombinaci s krajkou je třešničkou na dortu zimní kolekce. Kromě klasických vánočních barev se můžete těšit také na černou krajku zdobenou lurexovou výšivkou.

Zdroj foto: Calzedonia; Intimissimi

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu