Paul & Shark nejen na jachtaření

Paul & Shark nejen na jachtaření

27. ledna 2011, Paul & Shark, bundy, svetry, sukně, polo

Sponzorované odkazy

Paul & Shark je sportovní italská značka založená v roce 1921 ve středověké vesničce Masnago blízko Milána. V té době se firma zabývala pleteninou a sportovní módou, a také se snažila uchytit na trhu. V roce 1977 byla představena kolekce sportovního oblečení pro muže s ochrannou známkou Paul & Shark a hned potom dámská kolekce.

Od svého založení se firma vždy soustředila na kvalitu jako jeden z nejdůležitějších prvků pro úspěch. Při snaže udržet krok s novými objevy se díky vlastnímu výzkumnému a testovacímu středisku snaží zlepšovat materiály, s pomocí stylistů vyvíjet designově propracované kolekce a textilní odborníci zkouší kvalitu a funkčnost oblečení v terénu.

Paul & Shark obchody jsou situovány po celém světě v nejdůležitějších městech a nejkrásnějších letoviskách. Jestliže se vám nikam nechce, můžete si z nové kolekce vybrat prostřednictvím internetového sho­pu.

Bundy jsou ušity z materiálů, které jsou odolné vůči ultrafialovému záření, změnám teplot, oleji a samozřejmě i vodě. Kolekce The Storm System jsou větruodolné a nepromokavé bundy navržené pro jachting. Naproti tomu The Cool Touch zdůrazňuje prodyšnost a boty z této kolekce jsou jak módní, tak funkční. Nóbl Upper East Side zahrnuje sportovní, ale luxusní oděvy s logem žraloka.

Zimní kolekce

Zimní kolekce je opravdu povedená. Moc hezky vypadají péřové bundy s páskem, jež nenásilně zdůrazní siluetu postavy. Co se barev týče, okouzlila mě lesklá fialová, která se už delší dobu drží na vrcholu módních barev. Ovšem nejzajímavější jsou nadčasové pleteniny, ať už hladké nebo s copánkovým vzorem. Každopádně nejvíc trendy budete v lehkém svetru v A linii, který nejvíc využijete na jaře.

Jarní kolekce

Jak už to bývá, jarní kolekce je plná barev. Aby si přišel na své každý, mladistvá kolekce je hlavně ve znamení růžové a modré a typická jachting kolekce obsahuje bílou a námořní modř. Samozřejmě nechybí ani klasická černá a bílá kombinace.

Zdroj: www.paulshark.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu