Léto á la Diane Kruger: Selected by Diane Kruger

Léto á la Diane Kruger: Selected by Diane Kruger

25. července 2018, H&M

Sponzorované odkazy

Krásná a slavná herečka Diane Kruger představila novou kolekci ve výběru pro letní módu v H&M. Těšit se můžete na opravdu letní kousky do vašich šatníků, které jsou již od pohledu z velice pohodlného materiálu. Samozřejmostí je to, že si značka jako vždy drží krok spolu s letošními hity letní módy a tyto prvky pak zapojuje do kolekce s Diane Kruger.

Co je nového v H&M?

Ano, H&M vytvořilo novou letní kolekci ve spolupráci s nádhernou herečkou** Diane Kruger**. Ta si ve vybraných modelech zapózovala též před objektivem, aby tyto kousky představila reálně. Jedná se o různé topy, kraťasy, ale také o kimona či letní klobouky.

Léto, vlnky a volány

Pro letošní léto jsou typické topy a trička s volány a podebíranými vlnkami. Často se pak jedná o trička se střihem „spadených ramen“. To také můžete očekávat v kolekci s Diane Kruger. Trička jsou vzdušná a lehká, z bavlny, takže se nemusíte obávat ani horkých letních dnů.

Pruhy a proužky

Krásnou a elegantní variantu vrchního dílu oblečení pak představuje košile s dlouhým rukávem a límečkem. Její světle modrý vzhled a motiv jemných proužků přímo navozuje letní atmosféru. Hodí se jak pro volné chvilky, tak do kanceláře. Košile je z lehoučkého materiálu a příjemně „chladí“ na těle.

Těšit se můžete také na volné pruhované kalhoty, v černo-bílém provedení. Kalhoty svým vzhledem trochu připomínají francouzský styl. Jsou praktické a prodyšné a určitě je oceníte pro letní večery, které jsou teplé, ale přitom o trochu chladnější, než letní dny.

Kimono a vzory

Inspirací letošního léta se stala** kimona a různé květinové vzory**. Přesně na taková krásná kimona se teď můžete těšit také v H&M. Kimono se hodí nosit na plavky, zavázané k legínám nebo rozepnuté, jako letní lehoučký svetřík. Kimona z kolekce H&Mka nesou motivy květin a spíše orientálních vzorů. Jsou k dostání v kratší i delší variantě. Některá jsou také téměř průsvitná a opravdu lehounká. Při výběru tedy záleží hlavně na tom, jakým způsobem jej budete chtít nosit.

Šortky jsou „IN“

Poslední hitovkou, kterou si představíme, jsou šortky z H&M. Letos se nosí kraťasy spíše volnějšího stylu a s vysokým pasem. Kolem pasu pak obvykle přijde nějaká stuha a některé z kraťasů mají také velké kapsy. Šortky jsou řešeny tak, aby neobepínaly stehna, nýbrž byly kolem nich volnějšího střihu. Působí tedy opět velmi lehce a vzdušně, jako celá tato kolekce. Zvolit můžete klasické, jednobarevné – například černé, bílé, modré, nebo si vybrat kraťasy s různými geometrickými motivy či s opět trendy proužky.

Zdroj: H&M.com

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu