Tajemství letního looku

Tajemství letního looku

5. srpna 2018, Veja

Sponzorované odkazy

Bílé klasiky, veganské vlčí máky, burgundskou či medovou? Jakou obuv zvolíte pro letošní léto a kde jsou takové botasky k dostání? No přece na Nila.cz, kde najdete jen vybrané světové, nám známé i neznámé, módní značky. Tentokrát na vás čeká nová kolekce VEJA, která ví, jak na letní look!

VEJA a její tenisky

Kolekce VEJA přináší krásné letní barvy i vzory pro vaše nožky. Avšak vzhled není vše, což ví každý kvalitní výrobce. Těšit se tak můžete na dámskou obuv z vysoce kvalitního a odolného materiálu, který je navíc ekologický. Také na vás čekají prostorné velikosti tenisek, a jedinečný styl originální obuvi. U mnohých tenisek pak naleznete označení Wata, což znamená japonsky bavlna. Taktéž jsou jejich tenisky veganským produktem a vyrábí se v Brazílii.

červené máky na teniskách jsou v kurzučervené máky na teniskách jsou v kurzu

Kdo je to – co je to VEJA?

Veja je značka kvalitní a vysoce odolné obuvi, zejména tenisek, jenž pochází z Francie. Aktuálně se však dostává také do podvědomí dalších evropských zemí. Francouzská značka se vyznačuje tím, že při nákupu potřebné bavlny podporuje své místní pěstitele a pro získávání kaučuku používá jen šetrné inovativní „eko“ technologie. Značka také neprodukuje nadbytky, stará se o zpracování CO2 a zaměstnává sociálně znevýhodněné občany.

označení wata na teniskách Veja znamená bavlnuoznačení wata na teniskách Veja znamená bavlnu

Jak na letní look s VEJA?

Na letošní léto připravila Veja krásný výběr z tenisek jednobarevných, klasických, až po ty s motivy. Velkým hitem jsou tenisky s motivem vlčího máku, který k létu prostě patří. Tyto tenisky jsou vyrobeny z recyklovaného polyesteru, přírodního kaučuku a biobavlny. Recyklovaným polyesterem se rozumí recyklované plastové láhve od nápojů. Ve výrobě to pak znamená, že jsou použity 3 kusy plastových lahví na jeden pár těchto tenisek. Díky tomu vznikají tzv.“inteligentní textilie“, což můžete různě dohledat pod názvem „upcycling“. Také nesou název tenisky Wata Poppies, což znamená, že zde byla použita kvalitní bavlna.

wata popies jsou Veja tenisky, jejichž součástí je kvalitní bavlnawata popies jsou Veja tenisky, jejichž součástí je kvalitní bavlna

Stejnou výrobu a užitý materiál pak můžete očekávat u všech tenisek Veja. Mezi ty s motivy patří třeba tenisky Wata Dazzle White, které hrají růžovo – červený odstín, doplněny o černou, bílou a modrou barvu. Celý look tenisky pak trochu připomíná maskáčový vzor.

tenisky V10 Lady Firsttenisky V10 Lady First

Na své si přijdou také rebelky v podobě tenisek V10 Lady First. Tyto boty mají odrážet trošku drzost a rebelství svým nápisem, ale zároveň ženskost díky krásné kombinaci bílé a červené barvy.

K výběru jsou také tenisky sportovního stylu V10 Multico v různých odstínech. Vyrobeny jsou z kvalitní kůže, přírodního kaučuku a biobavlny. Jedná se tedy o výrobu z ekologických a udržitelných materiálů. Všechny tenisky nesou logo ve tvaru písmene V a použití barev je odlišné pro část paty, těla boty, ale také pro špičku. Velmi podobné svou výrobou, ale také designem jsou pak tenisky Holiday.

Veja HolidayVeja Holiday

Záleží tedy na vás, jaký model a barvy vás zaujmou. Můžete si být ale jisti, že koupí uděláte jen dobře.

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty, módní značky a návrháři a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu