Běhejte stylově: s adidas SOLARBOOST

Běhejte stylově: s adidas SOLARBOOST

28. července 2018, adidas, boty, obuv, běžecká obuv, tenisky, Solarboost

Sponzorované odkazy

Běžecká obuv se dočkala nového přírůstku. Má jej na svědomí oblíbená sportovní značka adidas, která představila nový a vysoce technický model adidas SOLARBOOST. Těšit se můžete na výjimečné pohodlí, zpevnění chodidel i pat a také důmyslné odpružení, které navrací energii. V neposlední řadě pak boty nabízejí také naprosto novou technologii.

Boty jako z vesmíru

Nové tenisky adidas Solarboost vás upoutají nejen svým vzhledem, ale především svou funkčností. Mají v sobě totiž zabudovanou celou řadu inovativních technologií, díky nimž si budete s každým krokem připadat, jako byste chodili po obláčcích. Na prvek, z nějž designéři čerpali, odkazuje už jejich název. Slunce (solar) je zdrojem energie, života i pohybu, ale také představuje hledání něčeho nového a je hnacím motorem k posouvání výkonů. Při výrobě se také tvůrci nechali inspirovat koncepty NASA a každý jednotlivý kousek boty má tak svůj účel i specifickou technologii.

Do městské džungle

Vychytaných bot adidas Solarboost si mohou užívat muži i ženy, kteří si chtějí pohyb po tvrdých městských površích co nejvíce zpříjemnit. Značka zde představuje revoluční technologii Tailored Fibre Placement, která měla doposud své místo v leteckém a automobilovém průmyslu. Nyní se tato technologie, která přináší na milimetr přesné tkaní různě lehkých a pevných vláken, dostává i do sportovního odvětví. Sympatie získává i proto, že díky vysoké přesnosti zamezuje vzniku zbytečného odpadu.

Pro jistý krok

Tím však výčet novinek, které boty přinášejí, nekončí. Dalším zajímavým prvkem je mezipodešev Solar Propulsion Rail. Ta zajišťuje ještě propracovanější stabilitu, příjemný došlap a také čistý odraz s výraznou dávkou energie. Tato technologie zároveň posiluje stabilitu celé nohy, fixuje patu a umožňuje, aby se mohla achilovka volně pohybovat. Co vás na novém modelu bot adidas nadchne v neposlední řadě, je velmi nízká váha. Boty mají pouze 300 g, takže je při běhu téměř neucítíte. Posuňte svůj běžecký výkon ještě o kus dále!

Foto: adidas

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu