Když sluníčko pálí, pomůže kšiltovka

Když sluníčko pálí, pomůže kšiltovka

30. července 2018, Queens, značkové kšiltovky, typy, druhy

Sponzorované odkazy

Hlavu bychom si měli chránit v létě stále. I v případech, že slunce nesvítí naplno a je schováno za mraky. A když sluníčko pálí, je potřeba si chránit hlavu opravdu dobře před spalujícími paprsky. Třeba stylovou kšiltovkou.

Hlava patří k nevyššímu bodu na těle a je nejblíže ke slunci. Díky tomu a faktu, že je většinou odhalená a nepřikrytá oblečením, má tendenci k rychlému přehřátí, které nesvědčí ani vlasům, ale ani mozku. Oči díky ostrému slunečnímu svitu také značně trpí. Chraňte si hlavu v létě!

Co je k mání?

Jsou tu šátky, nejrůznější kloboučky, slamáky, a především kšiltovky. A na ně se dnes zaměříme. Nemusíte být milovníkem skate a hip hop stylu, abyste si pořídili kšiltovku. V e-shopu Queens jsou k mání značkové kousky, které potěší.

Které to jsou?

  • Basebal cap
  • Dad cap
  • Truckers
  • Fitted
  • Snapbacks
  • 5 Panel

Že se v pojmech ztrácíte a nevíte co je co? Máme pro vás malý tahák.

Yupoong flexkit wooly combed vyjde na 429 KčYupoong flexkit wooly combed vyjde na 429 Kč

Basebal Cap

Baseballová čepice je klasika se zahnutým kšiltem. Epesní je třeba Yupoong flexkit wooly combed za 429 Kč. Basebal cap je kšiltovka původem amerických hráčů baseballu, kterým sloužila na ochranu před ostrým sluníčkem. Ale již brzy si prorazila cestu i fanoušků, sportu a módním nadšencům. Dnes patří k běžným pokrývkám hlavy. Basebal cap má na přední části logo sportovního týmu, nebo brandu.

The North Face The Norm Hat stojí 599 KčThe North Face The Norm Hat stojí 599 Kč

Dad cap

Název napovídá, že je to čepice po tátovi. Stylově se podobá baseball cap, ale nemá pevný tvar a kulatý kšilt. V současnosti zažívá velký comeback, vidíte ji totiž na hlavách mnoha celebrit jako Rihanna nebo Drake. Doporučujeme The North Face The Norm Hat za 599 Kč.

New Era 940 MLB Reverse Team Trucker NY bude vaše za 699 KčNew Era 940 MLB Reverse Team Trucker NY bude vaše za 699 Kč

Truckers

Je čepice s předním kšiltem a síťkou v zadní části. Oblíbené jsou u kamioňáků, od čehož se vyvinul i název typu kšiltovky, přičemž stylovka se dostala postupně i mimo kabiny náklaďáků a patří dnes ke streetwearu. Nám se líbí New Era 940 MLB Reverse Team Trucker NY za 699 Kč.

New Era Acperf LA přijde na 490 KčNew Era Acperf LA přijde na 490 Kč

Fitted

Kšiltovka bez nastavitelného zapínání v zadní části je plnou kultovkou a prababičkou všech kšiltovek. Značka New Era na ní postavila svoji proslulost. Pozor při výběru, jelikož se u čepice nedá regulovat velikost. Musíte vybrat správnou velikost, aby dobře seděla. Tahle kšiltovka může mít rovný, nebo zahnutý kšilt a za nás vyhrála New Era Acperf LA za 490 Kč.

Air Jordan Jordan Pro AOP Snapback stojí 949 KčAir Jordan Jordan Pro AOP Snapback stojí 949 Kč

Snapbacks

Je klasická sportovní čepice s velkým a rovným kšiltem. Má nastavitelnou velikost, pomocí plastového zacvakávacího pásku na zadní straně, podle nějž dostala název. Je v oblibě především u hip hoperů a tanečníků (Wizz Khalifa, Tyga atp.). Zkuste mrknout na Air Jordan Jordan Pro AOP Snapback za 949 Kč.

Puma STAMPD Cap za 440 Kč je ve slevěPuma STAMPD Cap za 440 Kč je ve slevě

5 Panel

Posledním typem kšiltovek je 5panel, což napovídá, že je to čepice, složená z pěti dílů/panelů. Nosit ji lze na pláž, do outdooru i do ulic města. Ale pozor, ne každému tento typ kšiltovky sedí hlavě. Proto vybírejte s rozmyslem, zkuste to třeba s Puma STAMPD Cap za příjemných 440 Kč.

Co si vyberete vy?

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, ostatní, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu