90 sekund a dost: s Foreo UFO

90 sekund a dost: s Foreo UFO

3. srpna 2018, Foreo Ufo, Foreo, péče o pleť, krása, Ufo mini

Sponzorované odkazy

Na první pohled se to může zdát jako sci-fi příběh. Místo běžné návštěvy kosmetického salonu, kde strávíte více než hodinu, vám místo toho bude stačit na stejné ošetření pleti pouhých 90 vteřin. A to díky přístroji Foreo UFO mini, který je skladnější a dostupnější verzí původního produktu Foreo UFO. Tato značka pocházející ze Švédska svými přelomovými technologiemi neustále udivuje svět a její nejnovější vychytávka, která právě přistála na český trh, není výjimkou.

Profesionální péče během chvilky

Péče o pleť nebyla nikdy jednodušší. Už žádné čekání, objednávání a trávení drahocenného času v kosmetických salonech. Stejné ošetření nyní zvládnete i doma a to úplně sama. Přístroj Foreo UFO mini v sobě spojuje pět technologií, díky kterým je krása na dosah ruky. Díky zahřívací termoterapii jsou uvolňovány ucpané póry a jemná masáž s T-Sonic pulzací pak zajišťuje, že se aktivní látky z masky lépe vstřebávají do pleti. Přístroj nabízí také ošetření pomocí LED světla, které pomáhá mazat známky stárnutí a zároveň podporuje produkci kolagenu. O rozjasnění unavené pleti a vyrovnání jejího tónu se stará zelené světlo, zatímco to modré zajistí, aby vaši tvář netrápilo akné, a pomáhá také ke správné cirkulaci krve.

Ošetření pomocí aplikace

První model UFO se na trhu představil teprve v lednu letošního roku a už si stihl získat oblibu po celém světě. I proto je tu tato nová kompaktnější a cenově příznivější verze, která se skvěle hodí také třeba na cesty. Stejně jako původní model lze i Foreo UFO mini spárovat s mobilní aplikací, díky které tak můžete přístroj naprogramovat podle toho, jakou aktivní masku zrovna pro domácí ošetření zvolíte. Po použití jej lze bez problému nabít pomocí USB a určitě se nemusíte obávat, že by se do něj při používání či čištění dostala voda – je totiž 100% voděodolný. Jako bonus si navíc můžete vybrat ze tří povedených barevných variant – fuchsiové, mátové a perlově růžové.

Foto: Foreo

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu