Hot Must Have na léto

Hot Must Have na léto

26. července 2018, Body Levis, Levis, body, hot, Must Have, léto

Sponzorované odkazy

Zcela netypická ale horká letní novinka značky Levi's je tu. Je jím body, které se hodí na pikniky, festivaly i zahradní párty.

Ano hitem letní festivalové sezóny jsou body. Ukázaly se v nich třeba modelka Stefanie Giesinger nebo influencerka Maria Pombo.

Z Levis Coachella Pool-Party v Palm Springs, USA 2018Z Levis Coachella Pool-Party v Palm Springs, USA 2018

Body je de facto klasické tílko, tričko či halenka prodloužená do sedací části jako dress. Zapínání je většinouřešeno v dolní části tedy v rozkroku, a to na druhy, háčky atp. Někdy je body svůdně obepínající linie postavy a křivky, jindy může mít formu halenky s krajkou, volánem či mít dvouvrstvý střih s volnou vrchní částí.

Body dnes najdete na trhu z nejrůznějších materiálů a střihu, a to jak s krátkým rukávem, tak dlouhým nebo tříčtvrtečním či s prostřihy na ramenou a rukávech.

Body Levi’s® spojují styl sportovního dresu s logománií a díky úzkým ramínkům, tak akorát hlubokému dekoltu i vykrojeným zádům jsou nevtíravě sexy.

modelka Stefanie Geisingermodelka Stefanie Geisinger

Můžete si vybrat ze tří variant

  • bílé s kultovním červeným batwing logem
  • sytě červené s bílým nápisem Levi’s®
  • modro-bílo-červené verze sportovního loga Levi’s®

Stanou se všestranným doplňkem letního šatníku, uplatní se ve dne i v noci. Hodí se pro piknik v parku, festival nebo zahradní párty. Doplňte je džínovou minisukní, či rebelsky otrhanými šortkami 501® a stačí tenisky, na večer třeba Skinny pětsetjedničkami a džískou a podpatky.

influencerka Maria Pomboinfluencerka Maria Pombo

Body je ze strečového žerzeje, který rychle schne, takže pokud na páry bude fontánka či bazének, můžete je využít jako stylové plavky a osvěžit se a zadovádět si. V body prostě budete sbírat body!

Zdroj foto: Adam Katz Sinding pro Levi‘s®, foto z Coachelly;

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu