Show Tezenis ke kolekci podzim a zima 2018

Show Tezenis ke kolekci podzim a zima 2018

30. července 2018, kolekce podzim a zima Tezenis 2018

Sponzorované odkazy

Prádlo pro každé tělo. Tak uvozují producenti Tezenis své produkty. Mrkněte se na foto z velkolepé přehlídkové show ke kolekci Tezenis podzim a zima 2018.

Módní přehlídky značky Tezenis nebyly nikdy jen pouhou módní přehlídkou. Je to vždy velká show. Tezenis, v souladu se svojí DNA, vždy nabídne interaktivní a spektakulární podívanou s hudbou.

Inspirace a nálada předváděných kolekcí byla tentokrát navozena street-klubovou atmosférou a přehlídkovým molem stylizovaným jako betonový chodník. Scéna měla působit jako „cool“ klub v newyorském sklepě, s maxi disco koulí vrhající odlesky na pódium.

Co bylo k vidění?

  • V první řadě na módní přehlídce Tezenis nikdy nechybí jména z italské hudební scény: Emma, Annalisa, Levante, Francesca Michielin a další slavné osobnosti generace mileniálů
  • Sociální sítě a internet zůstávají jednou z hlavních domén značky, takže mezi hosty najdeme bloggery a bloggerky, múzy, youtubery a influencery, včetně takových jmen jako Valentina Ferragni a Giulia de Lellis.
  • Hosté se mohli těšit také na překvapení v podobě DJ setu a jednoho velmi slavného hosta a to rovnou Paris Hilton.
  • Krásné kousky z podzimně zimní kolekce spodního prádla na molu.
  • Byl to nezapomenutelný zážitek, módní přehlídka a bombastická show.

Jaká je kolekce Tezenis na podzim a zimu letošního roku?

Nejnovější kolekce značky Tezenis pro sezonu podzim/zima 2018 je inspirována diverzitou kultur, s barevnou paletou, která potvrzuje kosmopolitní charakter značky. V první části sezony je převažujícím trendem návrat ke starodávným kulturním tradicím, se střihy, které „objímají“ tělo, lehkými materiály, krajkou a květinovou výšivkou v lehce folklorním stylu, průhlednými panely a neutrálními barvami.

Měkčí, více přirozené tvary uznává i řada „neviditelného“ prádla INVISIBLE UNDERWEAR. Vaše křivky jsou přiznány a nedostatky se stávají jedinečnými prvky vašeho těla, které je ve své přirozené podobě originálem. Je zde v hojné míře viditelná černá, což je „temná tvář svůdnosti“ ve vintage trendu šedesátých let minulého století. Postupně se přesouváme k barokním tvarům přefiltrovaným přes digitální svět v převážně tmavých barvách.

Opulentní krajka, inovativní materiály, metalické efekty a výšivka lesklým lurexovým vláknem pro efekt kůže mimozemské bytosti. Tradiční krajka je kombinována s inovativními technikami pro futuristický, ale stále sexy vzhled. Krajkové podprsenky sportovního střihu s květinovými výšivkami jsou typickým zástupcem tohoto trendu. V nejnovější kolekci se potkávají také květinové vzory s výšivkou. A ženskost se nevyhýbá ani sportovnějším střihům.

Pohodlné materiály dávají vyniknout jedinečnému tvaru těla. Je to kolekce pro všechny, opepřená špetkou streetového stylu.

Zdroj foto: Tezenis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu