Oči jsou okno do duše: jak na svůdný pohled?

Oči jsou okno do duše: jak na svůdný pohled?

27. srpna 2018, Apot Care, kosmetika, řasy, obočí, Marionnaud

Sponzorované odkazy

Precizní stínování, dokonalé kočičí linky, profesionální rozjasnění je super. Bez čeho však líčení očí nebude nikdy tak perfektní, jak si přejete? Bez správného základu!

Pokud se o celou oblast obličeje nebudete dostatečně starat, žádná líčidla už brzy nepomůžou. Proto je potřeba dbát na správnou péči, a to nejen pleti, ale také třeba obočí a řas. Jak však dosáhnout toho, aby řasy byly dlouhé jako u mrkací panenky a obočí husté jako u Cary Delevingne? Máme tip – Apot Care!

Kosmetika s citlivou péčí

Vlivem častého líčení, nalepování umělých řas či ne úplně důsledného odličování dostávají řasy zabrat. Možná tak máte pocit, že dalšími produkty navíc jim nijak nepomůžete a spíše je ještě více zatížíte. S Apot.Care se však nemusíte bát. Séra Apot.Care jsou k očnímu okolí velmi šetrná, neobsahují parabeny a vyvinuli je francouzští lékaři. Postarají se pouze o to, že podpoří růst řas a obočí, pečují o ně a posilují je. A jistě potěší i fakt, že nejsou testována na zvířatech.

Tři kroky k dokonalému pohledu

V síti parfumerií Marionnaud nyní najdete efektivní trio produktů, které váš pohled dokonale vylepší.

  • Apot Care Optilash je revoluční sérum, které podpoří růst řas, a to velmi rychle a viditelně. První výsledky uvidíte již za měsíc používání! Je tak šetrný, že jej mohou bez problému používat ženy s brýlemi i kontaktními čočkami a díky absenci derivátů hormonů dokonce i ženy těhotné.
  • Apot Care Optibrow se zase postará o trendy husté obočí. Podporuje jeho růst, vyživuje jej a to zdravě a bezpečně. Stačí jej používat jen jednou denně a brzy už nebudete muset své obočí dokreslovat! Možná jste však s délkou svých řas i obočí spokojená a potřebujete pouze trochu poupravit jejich vzhled.
  • V tom případě by se vám mohl hodit Apot Care Optigloss. Jedná se vlastně o průhlednou řasenku, která dá řasám i obočí tvar, jaký chcete, a zároveň je svým složením vyživí. Výsledkem jsou silnější, zářivější a pružnější řasy i obočí. To je ten pohled, který nikdo nepřehlédne!

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu