Mlha přede mnou, mlha za mnou: pěstěte si vlasy i pokožku

Mlha přede mnou, mlha za mnou: pěstěte si vlasy i pokožku

23. srpna 2018, vlasy, péče o vlasy, vlasová péče, mlha ve spreji, Natulique

Sponzorované odkazy

Vzdáváte se v letních dnech vlasového stylingu z obavy, že jím zbytečně zatížíte vlasy, které už tak dostávají vlivem slunce a častého koupání zabrat? Pak pro vás máme tip na produkt, který v sobě spojuje styling a péči a navíc se stará i o pokožku hlavy! Seznamte se s Rejuvenating Hair Mist!

Mlha z Dánska

Možná si v létě užíváte to, že se vlastně o vlasy tolik starat nemusíme. Umyjeme si je a necháme prostě přirozeně proschnout. Pokud však přeci jen cítíte, že by jim nějaký styling prospěl, sáhněte po lehkém a nezatěžujícím produktu, který jim zároveň dodá dostatek hydratace. Přesně taková je mlha ve spreji Rejuvenating Hair Mist od dánské značky Natulique. O vlasy nejen pečuje, ale také je osvěžuje, usnadňuje jejich rozčesávání a dodává jim přirozený vzhled. "V létě se nemusíte bát používat silnější hydratační přípravky, i pokud máte jemnější vlasy. Protože se vlasy v létě více vysouší, větší zátěž v podobě šamponu i kondicionéru určitě unesou. Dále je dobré při pobytu u moře používat čisticí šampony, které efektivně vymývají chlor či slanou vodu. Důležité je také aplikovat produkty, které mají UV ochranu,” radí Filip Gregor, profesionální kadeřník a ambasador značky Natulique v ČR.

Péče o vlasy bez chemie

Vedle toho, že mlha podpoří zdraví vašich vlasů i vlasové pokožky, vás jistě osloví i její mimořádně zajímavé veganské složení, které neobsahuje chemii. Tvoří ji totiž koktejl přírodních pokladů, mezi nimiž nechybí borůvky, grapefruit, kokosová voda či pšeničné klíčky. Společně zajišťují nejen kvalitní péči, ale vaše vlasy osvěží také příjemnou a svěží vůní. Pokud vám není lhostejný ani původ použitých ingrediencí, vězte, že všechny složky pocházejí z organických a ekologických rostlinných výtažků. Vy i vaše vlasy tak můžete okusit účinky přímo z přírody a užívat si dokonalé hřívy i po náročném létě.

Foto: Natulique

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu