Ve jménu moře: barva, která letí, i na nohách

Ve jménu moře: barva, která letí, i na nohách

31. srpna 2018, modrá, moře, Humanic, boty, dámské boty, obuv, sandály, tenisky, pantofle, tašky

Sponzorované odkazy

Letní klasikou zůstávají námořnické vzory, proužky a všechny odstíny modré, připomínající moře a léto. Ačkoliv nejde o nic překvapivého, je to přetrvávající trend pro každé léto. Tak proč si ho letos nedopřát třeba pro vaši obuv či doplňky v podobě kabelek a plážových tašek?

Firma Humanic opět připravila pěknou letní kolekci. Naleznete v ní plážovou obuv, letní sandálky, ale také trendy pantofle. Kromě toho se můžete těšit na módní kabelku či na plážové tašky k vodě.

Vše se nese v duchu moře a léta. Není tedy divu, že jednotlivé kousky jsou zdobeny třeba námořnickými proužky, tu a tam naleznete motiv kotvy, nebo sáhnete po obuvi s bílou podrážkou, stejně jako to nosí námořníci na lodi.

Překvapivé kousky

Krásným kouskem z letní kolekce Humanic jsou sandálky na tlustém podpatku. Tlustý podpatek je žhavým trendem, a tak neuděláte chybu, když si je pořídíte. Překvapivé na nich je jejich vzor. Ten je sice „starý“, protože se jedná o námořnické proužky, avšak pro elegantní sandály na podpatku se většinou nepoužíval. Spojíte tak eleganci a lehkost léta do jednoho modelu. Sandálky se hodí do města, na posezení na zahrádce nějaké restaurace, ale také do práce.

Obdobnou překvapivou variací jsou oslnivé pantofle, a to doslova. Oslní vás nejen jejich výrazné třpytící se stříbrné pásky, ale také jejich podpatek. Opět se jedná o tlustý trendy klínek. Ten je také zdoben motivem námořnických pruhů. Oproti světlé modré barvě zmiňovaných sandálů se tentokrát jedná o tmavou námořnicky modrou barvu.

Námořnická elegance

Být elegantní a přitom držet krok s letními trendy je snadné. Alespoň tedy s doplňky od Humanic. Takovým krásným doplňkem může být tedy například elegantní koženková kabelka v tmavě modré barvě. Zdobí ji trendy šátek, který kabelku jakoby stahuje a na boku také třásně. Kabelku lze uchytit za menší poutko do ruky, nebo ji nosit pověšenou na rameni na delším řemínku.

S Humanic k vodě

Humanic přichystal také plážové modely. Například bílé gumové pantofle s látkovým páskem, zdobené mašlí. Motiv látkového pásku jsou námořnické pruhy v bílé a tmavě modré barvě. K nim se skvěle hodí krásná kabelka Guess, kterou vynosíte také do města. Je dostatečně prostorná a nese stejný motiv námořnických pruhů, jako pantofle.

Do města, ale také pro večerní procházky na pláži, pak můžete zvolit krásné stříbrné slip-ony s bílou podrážkou. Ty splňují snad vše. Na první pohled vypadají jako klasické tenisky, avšak mají otevřenou patu. Stříbrné provedení odpovídá poslední, trendům glamour looku a zároveň dává možnost všestranného využití, jelikož jsou zdobeny květinovým motivem. Dle kombinace s vaším oblečením tak mohou působit elegantně, sportovně, ale také lehce a letně. Záleží jen na vás.

Zdroj foto: Humanic

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, letní boty a luxusní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu