Babí léto pro mrňata s Gray Label Roots

Babí léto pro mrňata s Gray Label Roots

13. září 2018, Babí léto, děti, dětská móda, dětské oblečení, Gray Label, Gray Label Roots

Sponzorované odkazy

Léto se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Na záda mu již dýchá podzim, který přinese nejen chladnější počasí, ale i nutnost více se obléci. To platí i pro vaše ratolesti.

Co jim však pořídit, aby měla vaše dítka co největší pocit pohodlí, a přitom maximální možnost pohybu, a k tomu byla oblečena stylově, cool a dle posledních trendů?

Řešení je mnoho, ovšem kvalitou a eko materiály se vyznačuje značka Gray Label, kterou nabízí Nila, a to jak v NilaStore a NilaKids v Korunní ulici č.76 a 91 v Praze na Vinohradech, tak online ve svém e-shopu.

kolekce Roost od značky Gray Label je laděna do podzimních barvičekkolekce Roost od značky Gray Label je laděna do podzimních barviček

Značka Gray Label

Gray Label se vyznačuje sytými a veselými barvičkami, tentokrát pro babí léto laděnými do podzimních tónů. Ale najdete tam i jiné – třeba černobílé proužky, černé a praktické šedé kousky. Jejich aktuální kolekce je určena pro děti do osmi let.

Gray Label je bio oblečení pro malé minimalisty, které navrhuje nizozemská designérka Emily Gray. Její dětské oblečení je nadčasové, čisté a většinou unisexového střihu, přičemž tlumené barvy letošní kolekce jsou jako alternativu ke křiklavým potiskům.

Návrhářka Emily Gray preferuje kvalitní materiály, a tak šije vždy jen z látek, které jsou 100 % bio. Vidíte módu podobně? Pak vás musíme varovat: potomkům budete stylový šatník zaručeně závidět.

Gray Label Roots pro dětské babí léto

Nová sezóna nabízí novou barevnost a nové střihy. Kolekce Roots od Gray Label vás spolehlivě naladí na příchod babího léta. Zůstává věrna minimalismu, těm nejkrásnějším materiálům a dokonalému pohodlí.

Podlehnete také?

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu