Chytré hodinky Kronaby

Chytré hodinky Kronaby

9. září 2018, BigBrands.cz, Kronaby, hodinky, Švédské hodinky,

Sponzorované odkazy

Pro krásu i efektivitu můžete mít vždy u sebe módní a praktický doplněk ve formě hodinek. A nejen tak ledajakých. Originální a chytré hodinky švédské značky Kronaby vás budou bavit.

Nevypadají na to, ale jsou to hodinky pro 21. století. Švédské značce Kronaby se podařilo propojit klasický ciferník (bez displeje a jen s ručičkami) s chytrým telefonem.

hodinky Kronabyhodinky Kronaby

Kronaby v akci

Hodinky umí například vibracemi nenápadně upozornit na spousty věcí (když volá někdo důležitý, blíží se termín schůzky atp.). Notifikace si rychle oblíbíte, jsou skvělé, když nechcete, aby vám hlasitě vibroval telefon na pracovním stole.

A pokud nosíte telefon třeba v batohu nebo tašce, můžete s nimi ovládat hudební přehrávač. Také je lze použít jako spoušť fotoaparátu, nebo s jejich pomocí najít auto na parkovišti. Ale povedou vás i ke zvýšení kondice, vibracemi vás upozorní, že už hodinu sedíte a je načase se prokrvit pohybem, nebo vás pochválí, že jste ušli stanovený počet kroků.

Aplikace je k dispozici pro systémy Android a iOS a podporuje Facebook, Instagram, Messenger, Skype, Gmail, Snapchat, Viber nebo WhatsApp.

K mání na BigBrands

Na BigBrands.cz můžete vybírat ze všech čtyř designových řad – Apex, Carat, Nord a Sekel, jak pro pány, tak dámy. Všechny nabízejí prvotřídní design a zpracování, jelikož jsou vyrobeny z nerezové oceli, ciferník kryje safírové sklo s antireflexní úpravou a vyměnitelné pásky pak mají z italské kůže v několika barevných provedeních, nebo z ušlechtilé nerez oceli rovněž v několika barvách. Hodit se může i voděodolnost až do hloubky 100 metrů.

Nejen Kronaby

Hodinky Kronaby nemají konkurenci a díky chytrým funkcím v retro těle jsou návykové. Na e – shopu Big Brands.cz však najdete i klasické hodinky a spoustu dalších zajímavých kousků z řad oblečení, výbavy domácnosti a dalších.

On-line shop BigBrands.cz

Se specializuje na flashsalové kampaně zaměřené na módu, kosmetiku a bytový design. Najdete zde velké a oblíbené módní značky, ale i méně známé nebo u nás neznámé brandy i unikátní kolekce, které se v České republice jinak neprodávají. Každý den se představí 7–10 nových značek v časově omezených kampaních. Stylové kousky oblečení, kvalitní kožené kabelky a boty, luxusní šperky ale i doplňky do bytu navíc získáte se slevou až 85 %.

Zdroj foto: BigBrands.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní, pánské oblečení, šperky a hodinky a technika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu