Zoella a Erborian opět na výsluní

Zoella a Erborian opět na výsluní

17. září 2018, Marionnaud, kosmetika, erborian, Zoella, novinky, péče o pleť, péče o tělo

Sponzorované odkazy

Zajímá vás, jaká kosmetika je právě teď nejvíce v kurzu? Významnou roli hraje na beauty poli samozřejmě stále ta korejská, ale hitem jsou i bloggerské spolupráce. A přesně těchto dvou trendů poslední doby se drží také parfumerie Marionnaud, která představuje novinky hned dvou zajímavých značek. Jednou z nich je erborian, značka, která v sobě nese francouzskou preciznost i korejské znalosti světa bylinek, a druhou pak Zoella, kosmetický počin známé youtuberky a spisovatelky z Británie. Na co se novinky zaměřují?

Bláznivá a sladká Zoella

Pokud především toužíte po takové kosmetice, která bude nejen fungovat, ale zároveň vás bude i bavit, pak je Zoella trefou do černého. Hravé obaly, spousta barev a sladké vůně totiž její autorka Zoe Elizabeth Sugg umí. Dokazují to například tři nové tělové vůně, které svou velikostí zapadnou i do menší kabelky. Vybírat můžete mezi květinovou Blissful Mistful, ovocnou Let’s Spritz a sladkou Sweet Inspirations. Na podzim oceníte také šumící koupel Pink Bath Wafers, která voní jako cukrárna a dokonale vás v chladném počasí po náročném dni zrelaxuje. A když už je řeč o koupeli, můžete si v ní dopřát i tělový peeling Cream Scrub pro prokrvenou a zhydratovanou pokožku.

Erborian a síla bylin

Dáváte přednost produktům, které sází na tradici a znalosti bylin? Pak zaměřte svou pozornost na značku erborian. Nově se můžete nechat hýčkat jejich čisticím olejem Black Cleansing Oil, který detoxikuje pleť a odstraňuje z ní všechny nečistoty a přebytečný maz. Vaši pleť potěší také plátýnková maska BB Shot Mask, která během 15 minut udělá s vaší pletí doslova zázraky. Skvělou vychytávkou je také produkt BB Drops. Jedná se o kapičky, které dokáží z každého krému vykouzlit BB krém, který pak pleť sjednotí, rozzáří a zajistí, že budou póry i nedokonalosti méně viditelné. Pro ještě lepší vzhled pleti pak můžete použít také Matte Cream. Tento matující krém 5 v 1 vyrovnává tvorbu mazu, rychle se vstřebává a zanechává pleť matnou a hebkou.

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu