Co mají společného Puma a Karl Lagerfeld? Novou kolekci!

Co mají společného Puma a Karl Lagerfeld? Novou kolekci!

29. září 2018, Puma, Karl Lagerfeld, oblečení, sportovní oblečení, obuv, tenisky Suede

Sponzorované odkazy

Rok 2018 je pro legendární sportovní značku Puma velmi důležitý. Slaví totiž letos narozeniny jedné z největších ikon svého sortimentu – kultovních tenisek Suede. Této události se německý gigant rozhodl věnovat hned celou novou kolekci a k jejímu vytvoření si pozval toho nejpovolanějšího z nejpovolanějších. Svůj podpis do ní vnesla jedna z největších osobností současného módního světa Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld x Puma

Nejdříve chtěla Puma vytvořit s Karlem Lagerfeldem pouze obměněný, výroční model tenisek Suede k jejich kulatinám. Tento záměr se však nakonec změnil v mnohem obsáhlejší spolupráci, jejímž výsledkem je hned třináct více než stylových kousků. Není pochyb o tom, že se jedná o oblečení, po kterém zatouží každý fashionista. Spojení sportovního ducha značky Puma a jedinečného šmrncu Karla Lagerfelda totiž přináší kolekci s naprosto unikátním designem.

Tenisky s módní ikonou

Karl Lagerfeld pojal spolupráci na nové kolekci s nevšedností sobě vlastní. Řadu kousků totiž zdobí jeho podobizna, která každému prozradí, kdo je autorem těchto modelů. Jasného pozdravu tohoto slavného návrháře si můžeme všimnout na obou unisexových teniskách PUMA Suede v bílé a černé barvě. Na jazyku boty najdeme typické sundávací velké brýle, na patě boty je pak umístěna postavička designéra. Kromě tenisek nabízí kolekce i oblečení. Ženy se mohou zahalit do mikiny T7 Track Jacket, kalhot T7 Pants nebo do overalu T7 Jumpsuit. Ani muži však samozřejmě nepřijdou zkrátka. Pro pány si Karl připravil slim-fit mikinu s kapucí a k nim také tričko a tepláky. Součástí kolekce jsou pak i unisexové doplňky v čele s batohem, taškou a kšiltovkou zdobených brandingem Karl Lagerfeld x Puma.

Kupte si svého Karla

Pokud patříte k těm, koho tato kolekce rozhodně nenechává chladnými, můžete své zraky upínat k 19. říjnu. Od tohoto data bude kolekce dostupná po celém světě. Do České republiky se však dostane až 2. listopadu, a to konkrétně do prodejen Footshop a Queens. Zároveň bude k dostání i v e-shopu značky na www.puma.com.

Foto: Puma

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu