Slizský zázrak

Slizský zázrak

7. ledna 2019, hlemýždi, Skin Pharmacy, BigBrands, cz, péče o pleť

Sponzorované odkazy

Stále hledáme zázračné ingredience proti stárnutí pleti. Do krémů se přidávají různé oleje, vitamíny, zvířecí produkty. Jedním z objevů posledních let je zahradní škůdce a zároveň francouzská delikatesa: hlemýždi.

Ano, hlemýžď, tedy jeho sekret, odborně filtrát. Obsahuje například kyseliny hyaluronovou a glykolovou, řadu proteinů, jako jsou kolagen a elastin, vitamíny A, C, a E nebo antimikrobiální a měďnaté peptidy.

Skin Pharmacy: Hydratační péče s retinolem za 879 KčSkin Pharmacy: Hydratační péče s retinolem za 879 Kč

To jsou všechno látky, které mají prokazatelně příznivé účinky na pleť. Hlemýžďům pomáhají ochránit kůži proti poškození, infekci, vysušení i UV záření a také rychle obnovit jakékoliv zranění kůže i ulity. Měkkýši na Zemi žijí už od prvohor, tak se za těch 500 miliónů let dokázali dokonale přizpůsobit. Už Hippokrates, největší lékař antického Řecka, přidával drcené hlemýždě do masti na kožní záněty.

Skin Pharmacy: Mulivitamínový denní krém za 839 KčSkin Pharmacy: Mulivitamínový denní krém za 839 Kč

Současný boom zájmu o hlemýždí hlen odstartovali chilští farmáři, kteří chovají šneky pro francouzské restaurace. Všimli si, že se jim zjemnila kůže na rukou. Takže si můžete na zahradě odchytit hlemýždě a nechat si jej lézt po obličeji (nesmějte se, tuto proceduru nabízejí i luxusní kosmetické salóny a oblíbená je zejména v Asii), nebo si pořídit krém s hlemýždím filtrátem.

Skin Pharmacy: Noční protivrásková péče za 779 KčSkin Pharmacy: Noční protivrásková péče za 779 Kč

Unikátní produkt od Skin Pharmacy

„Hlemýždí“ řadu kosmetických přípravků najdete například u britské značky Skin Pharmacy, která patří do renomované skupiny Skin Research, odborníka v oblasti anti-aging péče o pokožku.

Produkty Skin Pharmacy spojují vědu a luxusní péči. Najdete mezi nimi přípravky pro různé typy a problémy pleti – séra, krémy a oleje s kolagenem, retinolem, hadím nebo včelím jedem. Tak vyzkoušejte třeba slizký zázrak!

Skin Pharmacy: Sérum s hlemýždím sekretem za 679 KčSkin Pharmacy: Sérum s hlemýždím sekretem za 679 Kč

Kde je hledat?

K mání jsou v několika online e-shopech, především na BigBrands.cz, který se specializuje na flashsalové kampaně zaměřené na módu, kosmetiku a bytový design. Najdete zde velké a oblíbené módní značky, ale i méně známé nebo u nás neznámé brandy i unikátní kolekce, které se v České republice jinak neprodávají.

Skin Pharmacy: Noční hydratační krém s retinolem
za 779 KčSkin Pharmacy: Noční hydratační krém s retinolem za 779 Kč

Zdroj foto: BigBrands

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu