Věnujte netradiční přání: šumivé!

Věnujte netradiční přání: šumivé!

15. prosince 2018, Bomb Cosmetics, přání s balistikem, šumivá koule, koupel

Sponzorované odkazy

Staňte se vtipným a milým gratulantem. Prima koule od Bomb Costmetics potěší každého!

Blíží se narozeniny kamarádky, kolegy, či někoho blízkého a chcete jim popřát originálně? Zkuste to s Bomb Cosmetics. Tohle veselé přání s milým dárkem v podobě balistiku, to jsou dvě mouchy jednou ranou!

přáníčko s poklonou k věku: OMG kolik ti je let?přáníčko s poklonou k věku: OMG kolik ti je let?

Co je kosmetický balistik?

Koupelové balistiky jsou šumivé koule obsahují esenciální oleje, které příjemně a relaxačně či povzbudivě působí na vaši pokožku. Při použití se zároveň s rozpouštěním balistiku uvolňují esence a vy můžete relaxovat, vstřebávat vůni a inhalovat léčivé aroma. Jeden balistik vždy stačí na jednu koupel.

přáníčko pro nejlepší mámu: Ty jsi ta nejlepšípřáníčko pro nejlepší mámu: Ty jsi ta nejlepší

Jak na to?

Šumivou kouli vhoďte do vody. Užívejte si, jak se pomalu a postupně rozpouští, přičemž uvolňuje esenciální oleje, které při dýchání májí léčivé, relaxační, povzbudivé účinky a příjemně vyživí vaši pokožku. Jeden balistik je určen na jednu koupel v níž krásně zjemní vodu. Vaše pokožka bude po koupeli s šumivým balistikem vláčná a voňavá, a vy se budete cítit jako znovuzrození.

přáníčko s baslikem a textem: Šťastné narozeninypřáníčko s baslikem a textem: Šťastné narozeniny

Přání s šumivým balistikem a další prima produkty jsou k dostání na oficiálním e-shopu Bomb Cosmetics Anabela.cz. Přáníčka s balistikem najdete zde.

Přáníčko s balistkem a textem: Vše co potřebuješ je láskaPřáníčko s balistkem a textem: Vše co potřebuješ je láska

Kdo je Bomb Cosmetics?

Za produktovou řadou značky Bomb Cosmetics stojí britská společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd, která je jejím výrobcem. Využívá poznatků z aromaterapie ve formě, která je pro zákazníky pohodlná a pocitově příjemná. Popularitu si značka Bomb Cosmetics získala nejen svojí kvalitou, pečlivou ruční výrobou, ale také šetrným přístupem k životnímu prostředí. Výrobce Bomb Cosmetics je firma produkující přírodní kosmetiku bez parabenů.

Zdroj foto: Bomb Cosmetics

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu