Proměňte se v bohyni babího léta

Proměňte se v bohyni babího léta

8. října 2018, dámská móda, léto, letní móda, Nila

Sponzorované odkazy

Internetový e-shop Nila.cz opět nezklamal. A jako na každou sezónu, i na sezónu babího léta, si přichystali skvělé kousky k objednání. Na výběr jsou krásné šaty, které se hodí i pro období babího léta, ale také různé svetry, které již brzy budou potřeba. Čekají na vás také stylové doplňky.

Nila.cz a babí léto

V období babího léto pořádně netušíme, co na sebe. Je to čas, kdy přes den obvykle příjemně pálí sluníčko jako v létě. No a navečer se pak ochladí – občas i přes den, když se slunce schová za mraky. A tak nevíme, co pořádně na sebe. Je teplo, ale vzít si lehké letní šaty asi nebude výhra. Naopak sáhnout již po zimním oblečení znamená nechat se dobrovolně přes den upéct.

Na Nila.cz naleznete krásné trendy kousky, vhodné právě pro toto období, kdy půlka národa chodí v šortkách a druhá v už v téměř v zateplených oděvech. Navíc, jak pokaždé zmiňujeme, Nila.cz si vybírají pro svůj e-shop unikátní kousky od talentovaných návrhářů a značek, které jen tak běžně neseženete někde v obchodě. Budete tedy s nimi vždy originální.

Bohyně babího léta s Nila

Bohyní babího léta se zaručeně stanete s trendy kousky na Nila.cz.

Sleeping Gypsy

Tato kolekce představuje nádherné vyšívané šaty s důmyslnými vzory v pestrých barvách. Výšivka je kvalitní, ručně dělané a veškeré modely odpovídají oblíbenému BOHO stylu. Materiál je z kvalitního lnu. Pokud se o tyto kousky budete starat s láskou, vydrží vám i roky v šatníku. Díky jejich nadčasovému stylu se budou nosit ještě pěkných pár let.

„Výroba každých šatů trvá několik dní; vyrábějí se jen ve dvou velikostech, ale díky propracovanému střihu padnou opravdu všem.“

Kromě dlouhých a kratších šatů se v této kolekci můžete těšit také z overalů. Taktéž je k dostání overal kratšího střihu, který můžete kombinovat například se silonkami, nebo overal delšího střihu.

Barvy kolekce Sleeping Gypsy naprosto vystihují barevnost babího léta, kdy stále září poslední letní slunce a s jeho odchodem padá žluto-oranžové listí na jinak šedou ulici.

Jedinečné modely kolekce Sleeping Gypsy vznikají v Kyjevě pod uměleckou taktovkou mladých ukrajinských návrhářů. Výroba jednoho modelu zabere i několik dní a každý jeden je originál, s ručně šitým zdobením a z kvalitního lnu.

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu