Francouzský šarm jménem Mapoésie

Francouzský šarm jménem Mapoésie

3. října 2018, Francouzský šarm, Mapoésie, šátky, grafické potisky, Nila

Sponzorované odkazy

Možná máte pocit, že multifunkčním šátkům již odzvonilo, jelikož je po létě. Opak je však pravdou. Krásné velké šátky francouzského šarmu a elegance využijete také na podzim. Mnoho z vás jezdí na dovolenou k moři právě až po sezóně. A v opačném případě, velký šál se na podzim vždycky hodí.

Ve jménu Mapoésie

Chystáte se na pozdní podzimní dovolenou k moři, někam do tepla za menší než sezónní peníz? Pak budete potřebovat osušku, na kterou si na pláži můžete lehnout a jen tak relaxovat. Stejně tak se hodí něco „přes plavky“, když vylezete z vody. S krásnými šátky, které jsou k dostání na Nila.cz, zabijete dvě mouchy jednou ranou. Jsou dostatečně velké, abyste si na ně mohli sednout, ale také je různě ovázat kolem těla, jako šaty. Pokaždé tak můžete vytvořit zcela jiný a nový model, podle způsobu uvázání.

Kráska podzimu s francouzským šarmem

Tyto krásné šátky z kolekce Mapoésie skvěle využijete také na podzim. S velkým šátkem se dají doslova kouzlit zázraky a pokaždé tak získáte nový model. Šátek lze klasicky uvázat kolem krku, jen tak přehodit přes džísku či koženou bundu, nebo jej použít místo svetru – například na styl ponča.

Šátky navíc nesou vzory, které jsou inspirovány domorodou kulturou. Připomínají tak trochu oblíbený Boho styl, který je vhodný pro léto i podzim. Vzory jsou ale propojeny moderním stylem tohoto století. Stane se z vás tak podzimní kráska velkoměsta, nejen diva na pláži.

Něco málo o původu kolekce

Tato francouzská značka textilních doplňků k oblečení byla založena v roce 2010 nadanou výtvarnicí Elsa Poux. Jedná se tedy o mladou značku, ve které se vždy odráží výtvarné umění.

Elsa čerpá inspiraci pro své šátky, šály a fuláry z mytologie. Taktéž se nechává inspirovat uměním domorodých kultur, které elegantně, hravě a lehce propojuje s modernistickými směry 20. století. Unikátní grafické motivy, jež nesou jednotlivé modely pak Elsa tiskne na přírodní tkaniny. Nejčastěji se jedná o hedvábí, bavlnu, vlnu a jejich směsi.

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, plavky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu