Dokonalá pleť s Erborian

Dokonalá pleť s Erborian

25. října 2018, kosmetika, novinky, erborian, Marionnaud, péče o pleť

Sponzorované odkazy

Kdo by si nepřál bezchybnou pleť, kterou se mohou pyšnit korejské ženy? Místo toho však většinu z nás, obzvláště v současném chladném období, trápí začervenání, suchá či unavená pleť, která na první pohled nevypadá hezky. Naštěstí žijeme v době, kdy na téměř každý problém s pletí existuje řešení. A právě na tyto časté neduhy se soustředí tři novinky značky Erborian, které jsou kombinací korejských tradic a francouzských zkušeností z oboru.

Erborian CC Red Correct

Trápí vás začervenání pleti, a protože se bojíte podráždění, raději s tím nic neděláte? Pak je novinka Erborian CC Red Correct tím nejlepším možným řešením. Tento pečující a zároveň zkrášlující krém zarudnutí potlačuje, a navíc je tak šetrný, že přitom podrážděnou či citlivou pokožku zklidňuje. Tajemstvím úspěchu jsou zelené částečky, které zarudnutí korigují, a také zapouzdřené pigmenty, které se při nanesení na pleť mění na tělovou barvu. Nemusíte se tak v žádném případě obávat zelené pleti – čeká vás naopak sjednocená tvář bez rudých míst.

Erborian Bamboo Glow

Ke krásnější pleti vám může dopomoci také bambus. Ukázkou toho je krém Erborian Bamboo Glow, který se zaměřuje na vysušenou pleť žíznící po dávce hydratace. Obsahuje takzvaný „bamboo waterlock komplex“, který se za pomoci výtažků z bambusu, glycerinu a betainu stará o kompletní hydrataci pleti. Kromě něj krém obsahuje také minerály, aminokyseliny a proteiny, které zase zajišťují potřebnou výživu. Těšit se můžete na rozjasněnou, vyživenou a svěží pleť.

Erborian Bamboo Matte

Je největším problémem vaší pleti přehnaný lesk? Pak sáhněte po novince Bamboo Matte. I zde najdete bamboo waterlock komplex, který v pleti uzamyká hydrataci, ale zároveň tento krém zajistí pudrový efekt a zmatnění. Krém určený pro majitelky smíšené či mastné pleti navíc zvládá maskovat i drobné nedokonalosti pleti. Obsahuje bambusový pudr pro matný vzhled a mikroperličky, které mají na starost zakrytí případných nedokonalostí. Vaše pleť bude přirozeně matná, ale zároveň vyživená a hydratovaná. Všechny novinky značky erborian sežene v parfumeriích Marionnaud.

Foto: Erborian

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu