Dámská kolekce Boss pro podzim a zimu je tu!

Dámská kolekce Boss pro podzim a zimu je tu!

2. října 2018, podzim a zima 2018, Boss, dámské oblečení, dámská móda, New York Fashion Week

Sponzorované odkazy

A je to tady! Kdo by nemiloval Fashion Week v New Yorku. Sejde se zde celá řada celebrit a hvězd, a každá známá značka si připraví novou kolekci s tím nejlepším, na čem doposud pracovali. Stejně tak se můžete těšit na módní přehlídku od oblíbené značky Hugo Boss, která je horkým favoritem v oblasti módy také u nás, v České republice. V dnešním článku se dozvíte, co si u Bossů připravili na letošní podzimní/zimní show a podíváte se i na pár fotek přímo z mola či ze zákulisí.

Něco se chystá

BOSS Gallery Collection přichází s novou kolekcí pro podzim / zimu roku 2018, s prezentací, kterou si přichystali na New York Fashion Week. Design byl vytvořen uměleckým ředitelem BOSS Womenswear, Jasonem Wu. Ten se nechal pro tuto sezónu inspirovat umělcem Robertem Morrisem z New Yorku, jehož čistý a konstruovaný minimalismus je překládán pomocí krejčovských kodexů, jež načerpal ve svém domovu.

Záměr nové kolekce

Krejčovství bylo prováděno inovativními postupy, s ohledem na konstrukci tkaniny a s láskou. BOSS kolekce přichází s novým vyobrazením ženské siluety, která je definována zvýrazněním kostýmu v oblasti ramen a tvarovaným pasem, který smyslně podtrhuje křivky a půvab ženského těla. Design jednotlivých modelů zůstává v souladu s tradicí značky BOSS, a jako vždy se zaměřuje na propracované detaily.

Překvapivé modely plné ženskosti

Saténové šaty a drobné úplety dodávají kolekci nový pohled na ženskost. V kolekci se objevují vzory pruhů, ale také dekorace se složitým geometrickým prošíváním. Svou roli zde také hrají elegantní šikmé zipy na šatech, které ještě více dodávají na půvabu ženských křivek. Nadrozměrné úplety jsou světlé a vzdušné, šity měkkou a kvalitní vlnou Merino.

Tvary, barvy a jiné hrátky

Stejně, jako tomu je u BOSS Womenswear, jsou i zde v centru pozornosti detaily, ovlivněny prací Roberta Morrise. Tradiční krejčovské tkaniny, jako je vlněný flanel a plst, jsou plné nápaditých řezů a střihů. Svou roli zde hrají také vzory proužků, které jsou opatřeny saténem a šifonem. Kontrastní barva zdůrazňuje hrubé hrany, zatímco mohérová tkanina zjemňuje daný model.

Zdroj foto: HUGO BOSS

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu