Módní vychytávky do podzimní nepohody

Módní vychytávky do podzimní nepohody

18. listopadu 2018, podzim sychravo, déšť, deštník, holínky, nepromokavý plášť, bunda,

Sponzorované odkazy

Někteří z nás pod vlivem pochmurného a deštivého podzimního počasí volí outfity v barvách jako je hnědá, černá nebo kombinace šedé. Pravdou je že počasí v těchto měsících přináší déšť, sychravo a mrholení. Ale i výkyvům počasí se dá čelit s elegancí.

Podzim nemusí být jen o barvách v přírodě, ale nabízí vnést pestrost i do vašeho šatníku. Módní vychytávky z Fashion Arena Prague Outlet vás přesvědčí o tom, že podzim přímo vybízí k vyzkoušení kousků, které jsou nejen stylové ale i funkční.

Tanec v dešti

Možná jen aprílové počasí se vyrovná tomu podzimnímu. Zatímco ráno odcházíte pomalu v šále a rukavicích, odpoledne spíš přemýšlíte, jakou část oblečení odložit. Stejně rychle jako se mění teploty, mění se i počasí, proto se nevyplácí vycházet z domu bez slunečních brýlí a bez deštníku.

Deštníky mají v dámské kabelce své místo snad od října až do prosince. A tak si vybírejte takový deštník, který vás nejen ochrání, ale potěší i vaše oko. Pochmurný den plný deště rozjasní deštník od značky Barbour. Deštník Barbour, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1449 Kč, outletová cena 724 Kč.

Trendy pomocník do deště

Nepromokavé kabáty se již velmi často objevují v sortimentech módních známých značek. Designeři dokáží pršipláště velmi dobře propracovat a jediný rozdíl od klasického trench coatu je v použitém materiálu. Velmi dobře vypadají pršipláště a pláštěnky, které mají střih kabátu.

Nemusíte se obávat je obléct například do práce či na schůzku. Hledáte trendy plášť, který z vás udělá ikonu podzimu, a splní i svoji funkci, navštivte Fashion Arena Prague Outlet. Konkrétně značku Peak Performance, původní cena 32 999 Kč, outletová cena 16 499 Kč.

Prakticky a stylově přes kaluže

Do podzimního nepříznivého počasí, ve kterém déšť čaruje na chodníky velké kaluže jsou nejvhodnější stylové holínky. Holínky jsou v současnosti vyhledávanou variantou pro nepromokavé, pohodlné boty. Dostupné jsou v mnoha variantách i barvách. S trochou kreativity jdou skvěle kombinovat k džínům, tak i k sukni.

Plánujete-li nosit holínky i v zimě, je třeba si koupit boty se zateplením, nejčastější bývají izolační podšívky z neoprenu, vlny, fleecu nebo kůže. Fashion Arena Prague Outlet nabízí například holínky v army stylu taktéž v obchodě Barbour. Holínky Barbour, původní cena 3899 Kč, outletová cena 2 729 Kč.

Celoročně využitá sportovní elegance

I v období, kdy se začíná venku mírně ochlazovat není důvod se oblékat do nevzhledných tlustých svetrů nebo bund. Najděte kompromis, který vám přinese teplo, nepromokavost, ale také příjemný pocit z hezkého oblečení. Zateplené dámské vesty mají padnoucí střihy, které lichotí každé postavě. Máte raději kapuci nebo si potrpíte na klasický střih s límcem?

Vesty mohou mít celorozepínací zipy, kapsy i odepínací kapuci. Vyberte si z prošívaných nebo hladkých modelů, s kožíškem nebo bez, z nepřeberných vzorů a barev. Skvěle vám zahřeje tělo a umožní volný pohyb rukou. Díky praktičnosti se dá nosit fakticky celoročně a budete se cítit komfortně za každého počasí. Značka Pepe Jeans ve Fashion Arena Prague Outlet nabízí elegantní vesty. Původní cena 3 360 Kč, outletová cena 2 352 Kč.

Krátkým bundičkám odzvonilo

Ranní mrazíky již o sobě dávají znát a krátké bundičky je třeba vyměnit za něco teplejšího. Ani bunda ani kabát, ale to nejlepší z obou dohromady. Jestliže hledáte bundu, která vás zahřeje jak v zimě, tak na jaře a zároveň v ní budete vypadat skvěle, Fashion Arena poskytne velký výběr sortimentu. Inspirujte se a vyzkoušejte různé střihy a barvy.

Součástí bundy by měla být kapuce, která může být odepínatelná a podle vlastních preferencí zdobená například lemovaným kožíškem. Pokud neplánujete vlastnit více kousků, vybírejte tak aby bunda byla všestranná a dá se nosit téměř ke všemu. Bunda typu parka je pohodlná a její střih umí být tak univerzální, že sluší snad každému typu postavy. Tuto nepromokavou bundu v moderních žlutých odstínech naleznete ve Fashion Arena Prague Outlet v obchodě Barbour, původní cena 8 999 Kč, outletová cena 6 299 Kč.

Zdroj foto: Fashion Arena Prague Outlet

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu