Jak na podzimní make up?

Jak na podzimní make up?

4. listopadu 2018, kosmetika, dekorativní kosmetika, Make me Happy, Marionnaud

Sponzorované odkazy

Dnešní nároky žen na dekorativní kosmetiku jsou vysoké. Chceme kvalitní produkty, které vydrží dlouhou dobu, zároveň budou příjemné, bude se s nimi dobře pracovat a také chceme, abychom si make-up mohly rychle podle příležitosti upravit a proměnit. V neposlední řadě je pak samozřejmě důležitá cena, která nesmí být závratná. Zdá se vám, že takováto kosmetika jednoduše neexistuje? My o ní víme! A najdete ji v Marionnaud!

Nová řada Make me HAPPY

Slib, který nová řada dekorativní kosmetiky svým názvem dává, tedy „udělej mě šťastnou“, skutečně sedí. Potěší totiž nejen vás, ale i vaši peněženku, protože je plná cenově dostupných produktů opravdu vysoké kvality. Pomůže vám zařídit look přesně takový, jaký si přejete – decentní denní i nepřehlédnutelné večerní líčení. A to v kompletní podobě, obsahuje totiž produkty pro dokonalou pleť, svůdné oči i plné a sexy rty.

Krása rozmanitosti

Pokud říkáme, že s kolekcí Make me HAPPY si vytvoříte skutečně jakýkoliv look, je to opravdu tak. Aby si produkty našly cestu do kosmetického šuplíku každé dámy, oplývají nekonečnou různorodostí jak barev, tak i textur. Make-upy zde najdete jemné a lehké, ale i perfektně krycí, u očních stínů máte na výběr hned z dvaceti různých odstínů a nechybí ani dalších pět paletek očních stínů. Marionnaud dobře ví, že ženy jsou náročné i na řasenky, a připravil tak hned tři jejich varianty. My Lash Designer Mascara se postará o dlouhé, husté a navíc perfektně oddělené řasy, My Curvylash Mascara je krásně natočí a prodlouží a My Crazylash Mascara zařídí opravdu husté vějířky. Současné trendy kladou velký důraz také na obočí, které tedy v kolekci nesmí být opomenuto. Zvýraznit jej můžete pomocí praktické tužky s kartáčkem na pročesání a definování tvaru na druhém konci. Na své si v kolekci přijdou i milovnice rtěnek s nejrůznějšími trendovými finiši. Najdeme tu rtěnky lesklé, sametové i ryze matné, a pokud úplně rtěnkám neholdujete, ale chtěli byste i také své rty oživit, nabízí se pečující balzám a rtěnka v jednom.

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu