Jaké spodní prádlo zvolit pod společenské šaty?

Jaké spodní prádlo zvolit pod společenské šaty?

23. října 2018,

Pokud vyrážíme do společnosti, třeba na ples, do divadla, večírek nebo jinou slavnostní událost, důležité je, co si vezmeme na sebe. Nepodceňte ani výběr spodního prádla pod společenské šaty.

Přečtěte si pár rad, jaké spodní prádlo zvolit pod společenské šaty. Poradíme vám, jakou zvolit podprsenku, kalhotky, ale třeba i body, stahovací a tvarující prádlo. Pokud použijete neutrální barvy, neuděláte chybu. Pokud šaty trochu prosvítají, vždy je nejlepší barva tělová. Jinak by tón spodního prádla měl ladit vždy s barvou šatů. U společenských šatů tuto skutečnost nikdy nepodceňte. Pod tmavé šaty můžete zvolit černé prádlo. Nezapomeňte ale, že i bílé prádlo se dokáže rýsovat přes bílé šaty. Tělová barva je sázkou na jistotu. Podle střihu společenských šatů zvolte i vhodné prádlo.

Kalhotky stahovací klasického střihu bezešvé Bodyeffect Basico, foto: intimidea.czKalhotky stahovací klasického střihu bezešvé Bodyeffect Basico, foto: intimidea.cz

Tvarování, rýsování a modelace postavy

Jde o to, zda máte velký výstřih nebo odhalená ramena, ke kterým nelze vzít třeba podprsenku s ramínky. Vždy vsaďte na nenápadné, bezešvé prádlo. To se vám totiž nikde nebude rýsovat. Tvarující, formující a stahovací prádlo vám vymodeluje dokonalejší postavu. Nikdy nenechte spodní prádlo vykukovat se společenských šatů. Na společenské akce je to naprosto nevhodné. Slaďte střih spodního prádla podle střihu šatů. Bezešvé spodní prádlo je ideální i pod hladké, projmuté a upnuté šaty. Pokud se řadíte k ženám s nějakými nedostatky postavy, třeba v oblasti břicha, boků, nebo třeba stehen, zvolte stahující kalhotky s vyšším pasem, nebo klidně bezešvé kalhotky s nohavičkou. Vykouzlí dokonalou siluetu. Bezešvé prádlo vám vymodeluje sexy křivky.

Podprsenka, body i stahovací spodničky

Ke společenským šatům musí padnout i podprsenka. Pokud nesedí, zkazíte celkový dojem. Častým nedostatkem je podprsenka s malým obvodem, která se zařezává do zad, i když jste štíhlé. Pak vyrobí faldy rýsující se přes šaty. Zvolte raději bezešvou podprsenku, hladkou a bez krajek. Musí vám sedět po obvodu i objemem, který dokonale vytvaruje poprsí. Stejně tak se může prádlo propisovat v dolních partiích. Zvolte bezešvé dámské kalhotky, i když jste štíhlé. Výborné je vsadit i na body nebo stahovací spodničky. Pod upnuté šaty je bezešvé prádlo nejlepší volbou pro každou ženu.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu