Levis's x Justin Timberlake spolu: nová unikátní pánská kolekce

Levis's x Justin Timberlake spolu: nová unikátní pánská kolekce

21. listopadu 2018, džíny, Levi's, Justin Timberlake, pánská kolekce, limitovaná kolekce

Sponzorované odkazy

Kolekce celebrit pro populární oděvní značky se téměř vždy setkávají s úspěchem. Nejinak je tomu i u spolupráce Levis’s x Justin Timberlake, která spatřila světlo světa letos v říjnu. Společná kolekce nese název “Fresh Leaves” a svůj podíl na povedeném designu jednotlivých kousků nese bezpochyby i fakt, že Justin je fanouškem značky už od dětských let. Svůj vztah ke značce stvrdil už v loňském roce, kdy se postaral o model džísky k jejím 50. narozeninám a zároveň ve spolupráci s Levi’s vznikla kolekce pro jeho turné.

Spojení dvou ikon

Herec, zpěvák a desetinásobný držitel ceny Grammy byl pro Levi’s bezpochyby správnou volbou. Nejen, že džíny této značky nosil už jako malý, ale zároveň považuje oblečení za důležitou součást muzikantského života. „Tahle spolupráce je v podstatě potvrzením, že dětské sny se plní,“ říká a dodává: „Oblečení je pro tvůrčí proces a výkon muzikanta stejně důležité jako samotná hudba. Tato kolekce je mým pokusem o sdílení některých zážitků.“ S kolekcí Justinovi pomáhal celý tým návrhářů a společně pracovali jak v Eureka Innovation Lab, tak i v archivech značky. Výsledkem jejich snažení je tak dvacet kousků, které populární střih, barvy a tvary přetavují do nové, modernější podoby.

Klasika v novém

Kolekce Fresh Leaves staví na tom, že lidé nedají dopustit na své oblíbené a ikonické kousky značky Levi’s, ale přitom chtějí něco nového. Zároveň ví, že zákazníci touží po kvalitě. Limitovaná kolekce proto nabízí oblíbené střihy, které jsou řemeslně zpracovány z prémiových materiálů. Mezi nimi najdeme například plátno, flanel, šerpovinu a v hlavní roli samozřejmě denim. Celá řada je laděna do streetového a uvolněného stylu, který je vlastní jak samotné značce, tak i Justinovi.

Oblékněte se do výjimečnosti

Jedním z klíčových kousků této linie jsou džíny 501® Slim Taper. Patří do populární řady “pětsetjedniček”, ale odlišné jsou tím, že tyto jsou inspirované stylem Justina Timberlaka. Za pozornost dále stojí maskáčová džíska, která se pyšní potiskem z nejnovější digitální laserové technologie FLX. Pokud si přejete mít některý z kousků od Justina v šatníku, můžete je od října nakoupit ve vybraných Levi's® Storech a na Levi.com.

Foto: Levi's

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu