Nalaďte se na společenskou plesovou a párty sezónu!

Nalaďte se na společenskou plesovou a párty sezónu!

29. prosince 2018, ples, společenská sezóna, líčení, Dermacol

Sponzorované odkazy

K zimě nepatří jen sychravé počasí nebo Vánoce. My se rozhodně těšíme na všechny ty večírky, párty a plesy, které nás čekají. Nalaďte se na nadcházející sezónu stylově i vy – vsaďte na trendy líčení!

Letošní trendy v líčení? Přece kouzelné metalické odstíny, se kterými jednoznačně zazáříte! Barevné linky, lesklé oční stíny a výrazné rtěnky nesmí ve vaší kosmetické taštičce chybět. Jak na okouzlující a nepřehlédnutelný look, kterým oslníte na party i plese?

Kvalitní základ

Správně zvolený make-up je naprostým základem. Sjednotí pleť a pro případ návštěvy společenské akce by měl dlouho vydržet. Kvalitní základ chrání pleť, přičemž ji udrží krásnou třeba po celou noc. Vyberte tedy podkladovou bázi, abyste připravila pokožku na nanesení make-upu. Díky ní make-up opravdu vydrží. Jakmile nanesete make-up, použijte fixační pudr. Ideální je jeho transparentní forma, díky které se pudr krásně přizpůsobí odstínu pleti.

Tekutý make-up Noblesse Fusin od Dermacol je ideální volbou pro hebkou a nádhernou pleť – 429 KčTekutý make-up Noblesse Fusin od Dermacol je ideální volbou pro hebkou a nádhernou pleť – 429 Kč

Čas zazářit

Jak na to? Jednoduše experimentujte. Klidně si troufněte na neotřelé barevné kombinace, ve kterých budete jiskřit. Můžete použít výrazné oční stíny nebo barevné oční linky. Aby váš pohled zaujal každého, kdo vás mine, začněte s tmavším stínem ve vnějším koutku oka. Od vnitřní strany oka můžete aplikovat zářivý světlý stín, třeba v bronzové barvě. Záhyb oka zvýrazněte zlatou metalickou tužkou. Líčení dokonale završíte barevnou linkou – třeba ve smaragdově zelené barvě. Bude ladit s vašimi šaty?

Metalická tužka na oči Dermacol udělá z vašeho pohledu nezapomenutelný – 129 KčMetalická tužka na oči Dermacol udělá z vašeho pohledu nezapomenutelný – 129 Kč

Rozjasněná a krásná

Vraťme se na chvíli k pleti. Make-upem to nekončí. Jakmile máte nalíčené oči, sáhněte po okouzlujícím bronzeru. Vyberte si odstín podle vaší pokožky. Ideální volbou pro každou příležitost jsou bronzující rozjasňující perly. Zvýrazněte lícní kosti, čelo kolem linie vlasů a hranu čelisti a nosu.

Zkrášlující pudrové perly Dermacol vám pomohou namixovat ten správný zářivý odstín pro vaši pleť – 299 KčZkrášlující pudrové perly Dermacol vám pomohou namixovat ten správný zářivý odstín pro vaši pleť – 299 Kč

Sladká tečka

Ach, nezapomeňte na svůdné rty, bez těch by to pro letošek opravdu nešlo! Holografické a metalické rtěnky se možná nehodí pro denní nošení, ale skvěle zabodují na jakémkoli večírku či plese. Zvýrazněte rty a rtěnku přihoďte do kabelky, abyste zůstala krásná po celý večer.

Tekutá metalická rtěnka okouzlí na první pohled – 199 KčTekutá metalická rtěnka okouzlí na první pohled – 199 Kč

Zdroj foto: Dermacol

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu