Plesové ladění

Plesové ladění

22. prosince 2018, ples, společenská sezóna, dámské boty, obuv, kolekce Glitter Fever, Humanic

Sponzorované odkazy

Společenská sezóna se blíží – a tak nastal čas, abyste se letos stala královnou plesu! Vyberte si ty správné doplňky, se kterými si budete připadat jedinečná. Co myslíte, protancujete střevíčky?

Psaníčko Minozzi Milano, stříbrošedá, 999 KčPsaníčko Minozzi Milano, stříbrošedá, 999 Kč

Plesové období je za rohem, a tak možná vybíráte co nejkrásnější šaty – a k nim patří vhodné doplňky. Bez promyšlených detailů by to prostě nešlo. Máme pro vás tipy – víme, co frčí. Zaběhnout si pro třešinku na dortu můžete třeba do Humanicu.

Psaníčko Minozzi Milano, vínová, 999 KčPsaníčko Minozzi Milano, vínová, 999 Kč

Bez psaníčka ani ránu

Trendy psaníčka jsou stále IN. Že ještě nemáte takové, které by se hodilo na ples? Tak to musíte prozkoumat novou kolekci od Minozzi Milano, kterou najdete už nyní v Humanicu. Minimalistické styly jsou ozvláštněny třpytivým pojetím. Praktický pomocník na nezbytnosti, jako jsou klíče, peníze nebo rtěnka, tak dokonale podtrhne vaši krásu. Bude to stříbrné nebo vínově červené psaníčko?

lodičky Kate Grey, černá, 1599 Kčlodičky Kate Grey, černá, 1599 Kč

Střevíčky pro královnu

Nejen Popelky mají střevíčky. Abyste byla královnou večírku, nazujte si pohádkovou dámskou obuv. Kvalitní materiály, rafinovaný styl a dokonalý lesk přináší aktuální kolekce dámských lodiček Glitter Fever. Opět je vsazeno na zdobivé prvky – pásky kolem kotníků, jemnou krajku, štrasové kamínky nebo zářivé flitry. Nic pro Popelky. Tohle je to pravé pro skutečné vládkyně tanečního sálu!

Třpytivé lodičky Kate Grey, stříbrná, 1599 KčTřpytivé lodičky Kate Grey, stříbrná, 1599 Kč

Zdroj foto: Humanic

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu