Pohodlí pro chladné dny

Pohodlí pro chladné dny

10. prosince 2018, dámská móda, KiK, dámské oblečení, podzimní oblečení, podzim

Sponzorované odkazy

Ani sychravé podzimní a zimní dny nemusí znamenat, že přijdete o styl. I hřejivé kousky mohou zahřát. Buďte stylová za každého počasí!

Stylově, ale v teple

Nadcházející chladné dny vyzývají k teplému oblečení. Kik pro vás tentokrát připravil dámskou módu ve jménu slušivých kardiganů, stylových bund do pochmurna nebo džínů, které vám padnou i k huňatému svetru a kabátu. Zkrátka ať už se chystáte do města, do práce nebo na párty s přáteli, vsaďte na pohodlí a nedejte zimě šanci.

bunda černá s ornamenty za 529 Kčbunda černá s ornamenty za 529 Kč

Podzimně zimní denim

Začnete od kalhot! Ležérní džíny ve streetovém stylu s decentními flitry rozzáří jakýkoli outfit. Kombinovat je můžete třeba s pohodlným volnějším tričkem nebo svetříkem. Jedno ale víme jistě – vždy budete vypadat skvěle!

svetřík 279 Kč a kalhoty 349 Kčsvetřík 279 Kč a kalhoty 349 Kč

Kardigan jako základ

Umíte si představit podzim nebo zimu bez kardiganu? My rozhodně ne! Dokáže zahřát a ještě ozvláštní jakýkoli look. Kardigan by v dámském šatníku neměl chybět, vždyť skvěle padne ke kozačkám i k obrovské šále a dokážete s ním vykouzlit elegantní nebo smart casual vzhled. Takový delší svetřík/přehoz musíte mít. A jestli nemáte, tak vyražte do KiKu.

svetřík 279 Kč a kalhoty za 349 Kčsvetřík 279 Kč a kalhoty za 349 Kč

Kouzlo šedé

Zamilujete si ji, není to vůbec těžké. Šedé kousky mají své kouzlo, obzvláště v kombinací s dalšími chladnými barvami, jako jsou bílá nebo černá. Bílá zlehčí výsledný look, černá váš outfit jemně zdrsní. A v kombinaci s květinovými vzory? Grafitová romantika udělá z vašeho podzimu šik.

pulovr 279 Kč a džíny 439 Kčpulovr 279 Kč a džíny 439 Kč
  • Zdroj foto: KiK
  • Úvodní foto: svetříky za 279 Kč
Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu