Zimní batohový speciál

Zimní batohový speciál

5. ledna 2019, Nila, Batohy, módní doplněk

Sponzorované odkazy

O tom, že jsou batohy nesmírně trendy, už se nějakou dobu ví. Najít však ten správný kousek nemusí být lehké – a právě proto jsme pro vás vybrali stylové kousky, z nichž si pro nadcházející období vybere každý!

A co takhle vegan-friendly?

Milovníci přírody ne vždy mají kam sáhnout po módním doplňku. V Nila však myslí i na ně – a tak letos přichází s kolekcí vegan-friendly batůžků montrealské značky Matt & Nat. Tři designy, šest barev a kompaktní velikost – stylovka na výlet i do práce. A co je na nich nejlepší? K podšívce posloužily recyklované PET láhve. Tak neplastujte… a raději si kupte některý stylový kousek nejen na cesty.

batůžek montrealské značky Matt & Natbatůžek montrealské značky Matt & Nat

Krása v každém detailu

Milujete minimalismus? Pak snadno propadnete kouzlu batohů z řady švédských Sandqvist. Jednoduchost, nekomplikovaný vzhled a praktické detaily zapůsobí jistě i na vás – stačí si vybrat.

kousek z řady švédských Sandqvistkousek z řady švédských Sandqvist

Neotřelé a kvalitní

Originální design přináší Lorena, precizní kožené batohy, které zaujmou na první pohled. Pak není divu, že jsou v Nila naprostým hitem. Tři modely z té nejkvalitnější kůže jsou určeny pro skutečné milovnice výjimečné módy. Pro vás?

Lorena – to jsou jsou kvalitní a precizně zpracoané kožené batohyLorena – to jsou jsou kvalitní a precizně zpracoané kožené batohy

Z tašky batoh

Praktická možnost nošení dělá z jednoho kousku rovnou dva – aneb jak z tašky do ruky vytvoříte batoh. Takové jsou batohy švýcarské značky Qwstion. Odolné a stylové pro volnočasové aktivity. Uloupíte si ten svůj?

batoh švýcarské značky Qwstionbatoh švýcarské značky Qwstion

Náš tip: Stylový batoh je skvělým tipem na vánoční dárek.

  • Zdroj foto: Nila
  • Úvodní foto: batoh značky Matt & Nat.
Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu