Vánoční tip od Dermacolu

Vánoční tip od Dermacolu

19. listopadu 2018, Dermacol, vánoce, vánoční balíčky, gely, dámská kosmetika, pánská kosmetika,

Sponzorované odkazy

Proč si lámat hlavu s vánočními dárky? Dermacol pro vás jako obvykle připravil množství krásných dárkových balíčků. Nechte se okouzlit a vyberte ten pravý pro vaše blízké.

Cena za sadu v dárkové taštičce je 219 KčCena za sadu v dárkové taštičce je 219 Kč

Nechte se hýčkat vůní

Dárková sada, která potěší vždy. Je praktická a nesmírně voňavá – a tou je samozřejmě řada Aroma Ritual. Babičky, maminky, sestry či kamarádky ocení okouzlující antistresovou kolekci s vůní jablka se skořicí. Sada obsahuje tekuté mýdlo, sprchový gel a pěnu do koupele – zkrátka relax, jak má být. Nedarujete jen kosmetiku – darujete hedvábnou pokožku.

Cena za sadu BT Cell činí 549 KčCena za sadu BT Cell činí 549 Kč

Ať vrásky nemají šanci

Dárek pro ženy, které ví, jak o sebe pečovat. Ukažte, že máte zájem. Partnerka jistě ocení intenzivní liftingový set Dermacol BT Cell. Péče je podobná jako účinky samotného botulotoxinu – vyhladí vrásky, redukuje linky ve tváři a zabraňuje tvorbě nových. Krém na pleť, krém na oči a rty a intenzivní maska v krásné kosmetické taštičce udělají radost nejen ženě, ale rovněž její zralé pleti.

Cena za sadu pro muže 549 KčCena za sadu pro muže 549 Kč

I muži mají své dny

Máte doma vousatého gentlemana? Pak máte dárek vyřešen – rozhodně zabodujete s dárkovou sadou pro muže Men Agent Total Freedom. Aby vám voněl každý den, obsahuje set sprchový gel a pečující olej na vousy. A bez něj se gentleman neobejde, stejně jako bez pánské kosmetické taštičky nejen na cesty. Nebo si vyberte z dalších pánských kompletů kde najdete sprchový gel, vodu po holení, deodorant, antiperspirant atp.

Aroma Ritual belgická čokoláda = 219 KčAroma Ritual belgická čokoláda = 219 Kč

Najděte ten pravý

A i kdyby vás žádný set v tomto článku nezaujal, nesmutněte. Na stránkách Dermacol totiž najdete bohatou nabídku dárkových sad pro každého – a je úplně jedno, zda hledáte pečující nebo zkrášlující kosmetiku.

Zdroj foto: Dermacol

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu