Máslo na holení: víte, proč mu dát šanci?

Máslo na holení: víte, proč mu dát šanci?

30. října 2018,

Nebuď máslo, hol se máslem. Takto zní slogan nového českého výrobku Shave Butter, tedy másla na holení. Asi nikdo nechce být máslo, ale jak poznáte, zdali je přípravek to pravé pro vás?

Pánové se holí odnepaměti a tento téměř posvátný rituál prošel mnoha změnami, revolucemi, narazil na slepé uličky a dodnes se nedá říct, že máme recept na dokonalé holení. Právě proto bychom však měli dál zkoušet, bádat a učit se. Takže co, měl by Shave Butter dostat šanci?

Máslo na holení je nepěnivý přípravek na holení krémové barvy, obsahující přírodní ingredience jako je bambucké máslo, arganový olej, výtažek z aloe vera a další. Hlavními výhodami holení s máslem jsou jednoduchost, čistota, přesnost a v neposlední řadě šetrnost.

Krém, který nepění a snadno se roztírá

Jak těmto vysokým ambicím Shave Butter dostává? Oproti pěnám, gelům a mýdlům máslo nepění a jednoduše se na tváři roztírá. Při vymáčknutí z tuby má konzistenci i barvu připomínající krém, ale oproti krému se při nanesení hned nevstřebává. Vytváří tenkou průhlednou vrstvu, přes kterou jde pohodlně vidět každý vous. Jednoduše se nanáší, stačí ho malé množství, díky čemuž nejen šetříte, ale také si užijete čisté holení a snadné umývání břitu.

Co přesnost?

Na tomto místě je potřeba podotknout, že co do přesnosti, není jediným rozhodujícím faktorem přípravek, ale také nástroj, který k holení používáte. Jen těžko můžeme srovnat například břit s klasickým holícím strojkem. Přesto pokud jde o přípravek, Shave Butter vám v kombinaci s vhodným nástrojem pomůže k dokonalému zarovnání kontur a poskytne vám zatím nevídané výhledy na vaši zarostlou tvář při holení.

A šetrnost? Tento atribut by se při holení rozhodně neměl opomíjet. Na máslu je sympatické, že zabíjí dvě mouchy jednou ranou. Tedy alespoň má tu ambici. Může ale překonat klasický a léty ověřený systém nejdřív oholit, potom ošetřit? Ano i ne.

Jak máslo funguje?

Už při nanesení začíná máslo na pleť působit. Nevstřebá se sice jako klasický krém, přesto po jeho aplikaci začnou přírodní ingredience vyživovat pokožku a změkčovat vousy. Vzhledem k obsahu přírodních vyživujících látek a dobrému skluzu břitu po tváři vychází máslo ve srovnání s jinými prostředky výrazně lépe. Nemusí se vždy jednat o nejlepší řešení, pokud máte citlivější pokožku, nejspíš vás ani Shave Butter nespasí a po holení stejně sáhnete po balzámu. V ostatních případech však může být máslo právě to, po čem vaše tvář touží. Takže proto je na místě ho rozhodně vyzkoušet!

Abychom zodpověděli otázku, jestli je Shave Butter pro vás – jestli hledáte jednoduchost, rychlost a pohodlnost, máslo můžeme doporučit. Pokud jste zvyklí na pěnu, asi se nevyhnete rozpačité reakci, že vám při holení zkrátka něco chybí, ale to rychle přebolí. Naopak si brzy zvyknete nemít pěnu úplně všude. Co se týče vyživení pokožky, určitě je máslo velkým krokem vpřed, přesto se pánové s citlivou pletí následné péči zatím zcela nevyhnou.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu