Kolekce pro pořádné chlapy: Roadtrip po USA

Kolekce pro pořádné chlapy: Roadtrip po USA

17. listopadu 2018, pánská móda, pánské oblečení, pro chlapy, vánoce, tip na vánoce

Sponzorované odkazy

I muži maj své sny – třeba zamířit ve veteránovi napříč Amerikou, vychutnat si západy slunce a užívat si rockovou hudbu, linoucí se z autorádia. Ve stylu roadtripu vznikla také nová kolekce pánského oblečení pro pořádné chlapy. Móda, za kterou se muži nemusí stydět.

Route 66

Známá silnice se stala předlohou pro nejnovější pánskou řadu oblečení v KiK. Na motivy slavné Route 66 připravili tvůrci hned čtyři pánské mikiny, které nesou její název spolu s americkým motivem. Klasická mikina bez kapuce je ležérní a hodí se k opravdovým motoristům, stejně jako k pohodovému stylu milovníka denimu. Mikina Route stojí 279 Kč.

Hudba je rock

Aby byla chlapská řada kompletní, nesmí chybět ani to, co k cestování rozhodně patří – pořádná muzika! A za tuhle kolekci se žádný rocker rozhodně nebude stydět. Každý, kdo zbožňuje AC/DC, Nirvanu nebo třeba Kiss, nechť si to zamíří do KiKu, kde čeká vymazlená řada mikin s potiskem vepředu i na zádech – to aby bylo jasno, kdo je tady skutečný fanoušek! Mikina Nirvana.Kiss nebo AC/DC vyjde na 429 Kč a pánské mikiny modrá, šedá a černá s potiskem Route, 68 a a California vyjdou na 279 Kč za kus.

Vánoce za rohem

Na závěr nezbývá, než připomenout, že se blíží Vánoce. Jestliže máte doma pořádného chlapa, pak můžete začít lovit dárečky – třeba právě v KiK! To je náš dnešní chlapácký tip pro partnerky, které chtějí udělat radost!

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu