Jak vytvořit potisk vašeho oblečení?

Jak vytvořit potisk vašeho oblečení?

23. listopadu 2018, lisy na textil, řezací plotry, gymsack na záda

Potisk oblečení využívají zejména podnikatelé pro výrobu firemního oblečeních ve větších sériích. Jaké jsou možnosti v případě, že se rozhodnete vytvořit si potisk sami?

Kreativita se cení

Nemusíte platit obrovské sumy za reklamu, pouze investujete do strojů a případně ještě do práce osob jež je ovládají. A zakoupený stroj či stroje můžete využít opakovaně během dalších let podnikání na nové a nové reklamní počiny. Tedy pokud máte tvůrčího ducha, anebo v týmu firmy či okolo sebe lidičky, kteří tací jsou. Značně se v tomto směru firemnímu a živnostenskému rozpočtu uleví za pomoci profesionálního lisu na textil, s nímž lze lehce potisknout trička a další druhy oblečení, tašky, puzzle, podložky pro myš a mnohé lisy nabízí ještě i jiné kreativní možnosti.

Druhou možností vaší kreativity jsou řezací plotry, tady můžete velmi pestře kouzlit a řezat různě tvrdý papír, kancelářské fólie, nažehlovací fólie na textil včetně reflexní, samolepící vinylové fólie na dekorování drobných předmětů, plsť, látku a mnoho dalších materiálů. Mimoto si lze s pomocí per kreslit na papír i na látku, nebo na plotru řezat různý materiál včetně látky na rozličné aplikace či šablony pro patchwork.

A do třetice můžete vaši propagaci pojmout nejen kreativně, ale i netradičně a vtipně neotřele, a využít k ní velmi oblíbené gymsacky alias vaky na záda. Samy o sobě mají často vtipnou grafiku a nápisy, a jistě potěší každého obdarovaného. A aby bylo jasno, že je to malá pozornost od vaší firmy, stačí k ní připojit originální visačku či vizitku, kterou právě na lisu či plotru vytvoříte.

Zkrátka využijte soudobé technologie a techniku k tomu, abyste povýšili své podnikání na vyšší level!

Zdroj foto: Termolisy.cz; Bastard.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní a technika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu