Super tipy na dárky pod stromeček

Super tipy na dárky pod stromeček

23. listopadu 2018, vánoční dárky pro muže, vánoční dárky pro ženy, dámské termoprádlo

Vánoce již klepou na dveře. Vidíme to všude okolo, a hlavně v médiích. Zní z nich vánoční hudba a vábení na různé akce, slevy a inspirace pro období Vánoc na nejrozličnější produkty. Už víte, co svým blízkým nadělíte?

Jestli marně přemýšlíte, co podarujete pod stromeček, nezoufejte – s námi je obstaráte na to šup! Nejhůře se kupují dárky seniorům a mužům. Senioři při nenápadných otázkách na jejich potřeby sdělí, že vše mají a nic nepotřebují. A muži? Ti se dárcích bavit nechtějí vůbec.

Pro muže

Pokud tedy u mužské části rodiny stále tápete, třeba vám pomohu naše super tipy na vánoční dárky pro muže pod stromeček. Pro milovníky piva tu máme super tričko s kvalitním potiskem a nápisem, že odpověď je pivo. Nabízí pohodlí, vtip a lásku k pivu dohromady. Skalní zastánce jedné stopy zase potěšíte dárkovým balením stříbrné klíčenky s motorkou, helmou a vkomponovanými Swarovski prvky. A u motorismu ještě zůstaneme, máme tu originální pánskou kosmetiku v dárkové kazetě a netradičních obalech ve tvaru oleje. To muže nejen potěší, ale i pobaví.

Pro ženy

A co ženy? Babičky, maminky, tety a manželky či přítelkyně? Máte již tip i pro ně? Ani na ně jsme nezapomněli a máme hned několik zajímavých inspirací na vánoční dárky pro ženy. Babičky jistě potěší exkluzívní dárková sada čajů s lahodnou chutí a čajítkem k snadnému použití. Obsahuje čtveřici luxusních čajových směsí s příchutí Babiččina zahrádka, Mate IQ, Jahoda v šampaňském a Earl Grey.

Napříč generacemi žen potěšíte každou dárkovou sadou kosmetiky s extraktem mořských řas a solí z Mrtvého moře, protože sprchový gel, toaletní mýdlo a vlasový šampon s takovými šik přísadami jsou zdravé a pokožce prospějí. Svoji drahou polovičku – manželku či přítelkyni nadchnete dámským termoprádlem v podobě termo trička s dlouhým či krátkým rukávem, či rovnou rolákem a k tomu přidejte ještě termo legíny. Ukážete tak, že na ni a její zdraví myslíte a chcete, aby byla v pohodě.

Zdroj foto: Darek.cz; Kvalitnabieli­zen.sk; Pixabay.com

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu