5 tipů, jak rozzářit nudný zimní outfit

5 tipů, jak rozzářit nudný zimní outfit

28. listopadu 2018,

I když zima ještě oficiálně nezačala, počasí nás už donutilo vytáhnout zimní kabáty. Patříte mezi lidi, kteří toto období nesnáší? Tak si ho trošku zpestřete módním experimentováním. Pojďte se s námi podívat na pár trendy kousků, se kterými vám zima bude hned připadat mnohem snesitelnější.

Spousta mužů zimu miluje, protože ženy vystavující své nohy v kozačkách jsou prostě neodolatelné. Nebojte se proto své nožky ještě zvýraznit hezkými punčochami! Trendy velí nebát se vzorů, frčí zejména punčochy s květinovým vzorem, čtverečky, proužky, puntíky a další geometrie. Pokud patříte mezi milovníky síťovaných punčoch, ale máte strach, že v nich budete připomínat krasotinku z E55, vyzkoušejte punčochy, které mají síť jen v drobném pásu na stehnech. Síť pak prvoplánově není vidět a vypadá skvěle. Síťované punčochy vypadají skvěle také pod džíny s průstřihy.

Co je pletené, to zahřeje

Pletené šaty, oversized svetry a dlouhé kardigany vás nejen krásně zahřejí, ale také pořádně rozzáří. A vůbec se nebojte barev. Skvěle vypadá jarní zelená, tyrkysová a azurově modrá, žlutá… Zkrátka všechny barvy, které evokují teplo, jaro či léto. Takže se podívejte do skříně, vyhoďte tradiční šedý svetr a dejte přednost barvám.

Velký návrat baretů

Dodejte svému outfitu francouzský šmrnc, rebélii a nedbalou eleganci! Do módy se letos vrací barety a to nejen jako plstěná klasika se stopkou, ale také v pletené formě a v různých velikostech. Mohou být obrovské, výrazně barevné… Zkrátka neobvyklé. Baretem neudělají chybu muži, ani ženy. Vypadá skvělé k formálnímu outfitu i k tomu méně formálnímu, punkovějšímu.

Zvířecí africká savana

Pokud chcete, aby vám venku bylo doopravdy teplo, zahřejte se zvířecími vzory a vytvořte atmosféru, jako na horké africké savaně. Můžete zvolit leopardí, zebří či tygří potisk na váš nový kabát, kozačky nebo se vyzdobit jen decentně, třeba jen vzorovanou šálou. A fantazii se meze nekladou. Kdo říká, že zebra musí být bílo-černá? Leopard béžový? Klidně si pořiďte svůj oblíbený vzor třeba v šílené červené nebo ve fialové.

Volnější kozačky nebo kanady

Pokud si plánujete pořizovat nové kozačky, sáhněte po těch kožených s výrazným podpatkem a s širším lýtkem, ať vám trochu odstávají. Vaše nohy budou působit štíhleji. Vsadit můžete také na barevné šněrovací kanady, ve kterých se vám bude hezky chodit, a budete mít nohy v teple.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu