MINT: Brno Fashion Market: Nejlepší místo pro hledání posledních dárků

MINT: Brno Fashion Market: Nejlepší místo pro hledání posledních dárků

8. prosince 2018, MINT: Brno Fashion Market:

Sponzorované odkazy

Připravit si bříško na vánoční nacpávání, uvolnit se od každoročního shonu a ještě u toho vyřešit poslední dárky. To všechno zvládnou návštěvníci letos posledního předvánočního MINT: Brno Fashion Marketu.

Ten je plánován na víkend 15. a 16. prosince 2018. Díky němu se lidé podívají do netradičního industriálního prostoru Mosilana Hub na Křenové 19 v Brně. Ze skvělé nabídky oblečení, módních i bytových doplňků, kosmetiky a dobrot si vyberete ty nejlepší dárky pro celou rodinu i přátele.

MINT Market se tentokrát odehraje v druhém patře, pro návštěvníky ale bude dostupné i čtvrté patro Mosilana Hubu. Během marketu zde budou mimořádně otevřené umělecké ateliéry, které rozhodně stojí za návštěvu. Vstup na celou akci je zdarma a bezbariér. Pejsci a děti jsou vítáni.

MINT: Fashion Markety vyhledávají lidé, kteří touží po originalitě, myslí na životní prostředí a udržitelný rozvoj. „Naši zákazníci hledají produkty, které vynikají nad ostatními. Jsou originální, lokální a často přírodní. Těsně před Vánoci jsme jim ke zboží, na které jsou zvyklí, přichystali ještě gastronomické nebe. Pozvali jsme totiž i nejvybranější výrobce dobrot a lahůdek,“ popsal ředitel festivalu Zbyněk Hanko.

A v předvánočním období nemohou chybět ani tradiční laskominy. „Přivezeme s sebou perníčky, kolekce vánočního cukroví ve stylu první republiky v dárkové krabičce, sněhové sušenky, zlomkovou čokoládu nebo třeba naše originální rakvičky. Na festivalu k tomu uvaříme i výbornou kávu Xanadu,“ nalákala například Markéta Sládečková, majitelka brněnské zakázkové cukrářské dílny Tak to upeč.

Na své si přijdou i milovníci nevšedních dobrot, které mohou pod stromeček nadělit svým blízkým. Třeba skleničkové dobroty od Veroniky Bryjové s její značkou Violka. „Nabídneme speciální marmelády a jamy, chutney, bylinková pesta nebo luxusní sirupy. Určitě přichystáme i stylové dárkové krabičky pod stromeček. A samozřejmě spoustu ochutnávek,“ uvedla Bryjová.

MINT: Fashion Markety lákají každým rokem nové zákazníky. První festival v roce 2010 ovládl brněnskou Zbrojovku. A od té doby si našel mnoho stálých návštěvníků, kteří si nenechají ujít jediný trh. Třeba Renata Nešporová se nám svěřila na MINT: Brno Fashion Marketu, který se konal poslední listopadový víkend. Zrovna si tam vybírala nový prstýnek od své oblíbené značky Totumo. „Zatím jsem navštívila všechny ročníky brněnského festivalu. Rozhlížím se tu hlavně po oblečení a špercích. A teď před Vánoci samozřejmě po dárcích, protože jsou originální a vždy s nimi potěším. Pro poslední inspiraci zamířím určitě i do Mosilany,“ prohlásila Nešporová.

MINT: Brno Fashion Market 34

  • 15. – 16. 12. 2018
  • Mosilana Hub, Křenová 19, Brno
  • So: 11:00 – 18:00
  • Ne: 10:00 – 17:00

Program, seznam prodejců i další info zde

Zdroj foto: MINT Market

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a gastronomie, gastronomie, módní značky a návrháři, nápoje a drinky, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu