Luxusní prsten jako hodnotný dárek

Luxusní prsten jako hodnotný dárek

14. prosince 2018,

Luxusní prsten je doplňkem, který podobně jako ostatní šperky, kabelky, šátky nebo hodinky dokáže pozvednout outfit na vyšší úroveň. Zvýrazní náš módní záměr a naši krásu.

Nejen pro ženy

Prsteny obecně nosí více ženy než muži. Možná je to škoda. I mužům ozdoba na prstě sluší, pokud se správně vybere takový kousek, který ladí se stylem člověka a jeho módním vkusem.

Prsteny Tous jsou neuvěřitelně originální, krásné a moderní. Ten svůj si mezi nimi najde skoro každý. Od těch jednodušších kousků ze stříbrného nebo zlatého kovu jsou v nabídce prsteny nápaditější až po nádherné šperky s barevnými kameny a medvídky. Módní je dnes například odstín rose gold.

Prsten Tous color kings, foto: touscesko.czPrsten Tous color kings, foto: touscesko.cz

Odkud se vzaly prsteny Tous?

Šperky berte jako luxusní dárky nebo investici. Provázet vás budou léta, nosit se mohou po generace, takže by měly za něco stát. Kdo chce kvalitu, sáhne po osvědčené značce. A jednou z nich je právě již zmíněná značka šperků Tous. Odkud pochází? Ze Španělska. Zkrášluje ženy i muže téměř sto let.

Historie značky Tous se začala psát roku 1920 v malém španělském městečku Manresa, kde si rodina Tous otevřela vlastní hodinářství. Hodinkami to tedy začalo, postupně ale z malého rodinného podniku vznikla jedna z nejznámějších značek originálních šperků ve Španělsku i ve světě. O rozvoj firmy se stále stará celá rodina. V posledních letech získává i u nás značka obrovskou popularitu. Možná jste zaznamenali trend krásných šperků s jednoduchým medvídkem. Ten je symbolem značky.

Medvídek Tous

Medvídek Tous se pohybuje na hranici dětských představ a jednoduchého čistého designu. Jeho podoba je částečně infantilní, částečně minimalistická. Zaujme mladší i starší generace. Vždy je identický, a není proto problém kombinovat šperky mezi sebou. Motiv medvídka se samozřejmě objevuje i na prstenech.

Trendy v nabídce prstenů

Tous prsteny překvapí jemností a nápaditostí. Co velí trendy? Kdo chce působit sofistikovaně, s prsteny to nepřehání. Vezměte si jeden či dva, které necháte vyniknout. Jejich krása tak nezanikne v přeplácanosti. Výjimku tvoří tenké modely prstýnků určené k vzájemnému kombinování. Ty na prstu vytvoří jeden větší prsten. Možná vás překvapí, že dnes není problém kombinovat prsteny v různých barvách kovů.

Prsten jako dárek

Vánoce jsou už opravdu za dveřmi, ač to zní jako otřepaná fráze. Pokud máte v okolí někoho, kdo ocení originalitu, kvalitu a minimalistický vzhled, šperky Tous budou to pravé. Když kupujete prsten, dobře si zjistěte, jakou velikost dotyčný nosí. Možná nakonec padne na jiný prst, než jste přepokládali, a i ne zcela povedená koupě bude slavit obrovský úspěch. U některých prstýnků lze šíře na místě individuálně poupravit, u jiných by situace vyžadovala výměnu šperku. Proč ale riskovat?

Velikost dámského i pánského prstenu lze zjistit velmi snadno podle šablony na stránkách https://touscesko.cz. Stačí vytisknout stránku s kroužky a zjistit, který odpovídá vnitřnímu obvodu prstenu, jež dotyčný nosí a sedí mu. Můžete to provést třeba i tajně, aby obdarovaný nepřišel o překvapení. Mnoho lidí ale potěší i takový dárek, který si vyberou na stránkách společnosti sami. Nepůjde o úplné překvapení, nicméně alespoň se vyhnete zklamání. Malý tip – dejte dotyčnému vybrat, které prsteny se mu líbí, a finální výběr ať už nechá na vás. Překvapení se tedy bude konat i tak.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu