Zkrášlete na Vánoce i své nehtíky!

Zkrášlete na Vánoce i své nehtíky!

19. prosince 2018, Marionnaud, laky na nehty, péče o nehty, nehty, kosmetika

Sponzorované odkazy

Na Vánoce chceme být krásné celé, od hlavy až ke konečkům prstů. Z toho vyplývá, že upravené musí být i naše nehty. Máme pro vás proto tip, jak si s trochou času udělat dokonale vypadající manikúru, kterou okouzlíte nejen u stromečku, ale na každé návštěvě během svátků!

Zdravé nehty jsou základ

Než přejdeme k výběru té nejvánočnější barvy laku na nehty, je třeba začít u péče. U nehtů je to jako s dekorativní kosmetikou – ta může také vypadat skvěle jen na pěstěné pleti. Začněte tedy tím, že nehty dáte do pořádku, třeba za pomoci nové řady z parfumerie Marionnaud s názvem Blossom My Nails. Ta obsahuje sedm přípravků, které prostřednictvím síly z přírody zajistí, aby byly vaše nehty pevné, zdravé, lesklé a netřepily se. Jako první si udělejte peeling kůžičky kolem nehtů, kterou následně vyživte olejovým elixírem. Pokračovat můžete koktejlem vitaminů pro zpevnění nehtů v produktu My Nail Hardener, který na nehtu vytvoří ochrannou bariéru, vyživí je a zpevní, nebo s My Nail Glow Rescuer, který se postará o vydatný lesk. Před použitím barevného laku nezapomeňte na podkladovou bázi, která zajistí nejen ochranu, ale i delší výdrž upravené manikúry. V kolekci pak nechybí ani top coat dodávající nehtům oslnivý lesk.

Zazařte barvami

Září už vaše nehty zdravím? Pak můžete přistoupit k tomu, aby oslnily i barvami. Nejen červená a zlatá se budou hodit k blížícím se vánočním svátkům, ale zkusit můžete i neotřelejší barvy v jemných i sytých odstínech. Spoustu inspirace najdete v kolekci Urban Poetry z dílny Marionnaud, která nabízí tóny laků na nehty pro každý den. Zazářit můžete díky tmavě modré připomínající noční oblohu, s originální khaki barvou nebo sytou růžovou, která přitáhne pozornost na každém vánočním večírku. Na zimní notu vás naladí světlá růžová se třpytkami i trendy starorůžový odstín. Díky plochému štětečku se laky jednoduše nanáší, a protože obsahují speciální olejíček, zároveň o nehty pečují. Bezvadná pigmentace je samozřejmostí a tyto krásné syté barvičky vás tak budou zdobit celé vánoční svátky!

Foto: Marionnaud

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu